Widok
Zdzitowiecki nmie polecam
Bylem rok temu na konsultacji u Dr. Zdzitowieckiego. W koncu sie zdecydowalem na odsysanie tluszczu z brzucha, a poniewaz nie mieszkam w PL zadzwonilem i zapytalem sie czy mozna juz sie umowic na OP, Pan Doktor powiedzial ze ok ,ale mam przeslac jeszcze zdjecia emailem a on mi odpisze jakie badania mam zrobic itd. Trzy razy z nim rozmawialem, wyslalem trzy emaile na adres do kliniki jak i do niego na osobisty email. Obiecal telefonicznie ze sprawdzi i mi odpisze, w koncu dostalem potwierdzenie dostarczenia wiadomosci. Zadowolony ze w koncu dostane jakies konkrety, czekalem na emaila ale niestety do dzis ( a minelo juz ponad 2 tygodnie) nie dostalem zadnej odpowiedzi. Wybralem innego lekarza Pana Dr. Marka Muraszk-Kuzma , bardzo mily Pan, odpisal bardzo szybko, podal nawet prywatny numer tel a takze zaznaczyl ze mozna dzwonic nawet po 22ej. Juz jestem umowiony na operacje.Bardzo mily Pan, nie spieszyl sie rozmawiajac przez telefon, wszystko wytlumaczyl. Pan Dr. Zdzitowiecki jest osoba nieslowna wiec ja bym sie u niego na stole operacyjnym nie polozyl.