Widok
Mają fora szemud to niech tam piszą. A od nas wara ja musze e 15 minut 3 km do asfaltu jechać a mi tu jakiś bezczelny będzie mówił co mam robić. Po zatym nawet 10 radnych tego waszego burackiego betonu nie zniszczy bo pakujecie sobie do kieszeni i budujecie wszystko co najlepsze, a to z naszych wiosek idzie najwięcej podatków do was.
Gmina Bojano!!
Gmina Bojano!!
Ludzie o odlaczeniu BOjana i Koleczkowa juz dawno ktos mowil bo gmina nas pomija !! we wszystkim tylko jak to zalatwic i czy jest taka moziwosc...??? trzeba zapytac wojta ....ktory ma gdzies NAS i wszystko co zwiazane z Bojanem i Koleczkowem ...juz nie wpomne o komunikacji ZKM ktora jest od paru lat przez wojta zablokowane i nie mozem sie polaczyc z GDYNIA i placimy ponad 30 i wiecej za bilety od osoby za rejon ktory kandyduje do ZKM ale to trwa juz poare lat...mysle ze mozne to poruszyc jak bedzie czas na spotkaniu! !!!
ludzie takie zebranie to są jaja w biały dzień.Przyjedzie gruby burak i powie ,ze pieniędzy zabrakło.Trzeba robić zdjęcia,filmy rachunki z naprawy zawieszeń i prosto do starostwa do prokuratury do ministra do telewizji.A zacząć trzeba od zbierania podpisów.Tylko kto to zrobi bo w Bojanie nie ma władz.Ludziska kochane zróbmy zebranie bez tych nieudaczników.
Zmiana wójta jedynie coś zmieni, bo w tym co jest nie widzę przyszłości w okolicy. Totalna zlewka potrzeb mieszkańców, jedynie co na czas to wysyła to druki na podatek. Brak słów na takiego gospodarza, jakbym miał takiego w pracy od razu dostałby wypowiedzenie. Jakim cudem utrzymuje się na stanowisku?
Byłam na zebraniu i muszę przyznać że frekfencja była słaba.
W tym roku mają zacząć budowę sali gimnastycznej w Bojanie.
Inwestycja duża więc musimy liczyć się z tym, że w ciągu najbliższych 3 lat dróg lepszych nie będzie. A do kanalizy zaczną nas podłączać od kwietnia. Tylko formalnośći czas zacząć załatwiać i szykować pieniążki na opłatę adiacencką.
W tym roku mają zacząć budowę sali gimnastycznej w Bojanie.
Inwestycja duża więc musimy liczyć się z tym, że w ciągu najbliższych 3 lat dróg lepszych nie będzie. A do kanalizy zaczną nas podłączać od kwietnia. Tylko formalnośći czas zacząć załatwiać i szykować pieniążki na opłatę adiacencką.