Widok

Zegarek z GPS dla dziecka

Witam, ma ktoś doświadczenia z zegarkami GPS dla dzieci, rynek oferuje kilka modeli, ale żadnych testów porównujących nie ma za wiele.
Chodzi mi o to czy ktoś sprawdzał faktyczne płożenia nadajnika, czas działania baterii, jakość połączeń itd.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Dziecko używa od kilku miesięcy i jestem zadowolony. Bateria trzyma 1-4 dni w zależności od opcji włączonych w zegarku. Jakość połączenia - dobra, może nie jak przez telefon ale przyzwoita. GPS pokazuje lokalizacje co do 1m ... lbs juz gorzej.
Polecam zegarek wodoszczelny.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dzień Dobry
Poproszę o wskazanie modelu jaki Pan poleca.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kupiłem model DF25 na Aliexpress - cena jakieś 30$, z tego co widziałem ma allegro to cena prawie 300zł.

Dziękuję za odpowiedź, poproszę o informację jaki model jaki Pan/Pani posiada.

W.Z.

Model DF25 :)

witam, ja nabyłem zegarek garett kids 2, cena 269 zł w sklepie, działa świetnie. GPS, komunikacja z dzieckiem w obie strony, podsłuchiwanie otoczenia w który się znajduje
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dzięki za opinię, tez się nad nim zastanawiam.

Czy do takiego zegarka trzeba włożyć kartę sim z telefonu żeby dziecko mogło odbierać połączenia?

Trochę żal mi Waszych dzieci - ja tam z reguły na żywo rozmawiam z synem o tym co robi, czego się obawia i ogólnie
Dziwnie bym się czuł podsłuchując co on tam robi ...
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 13

Tak

Żal, że nie rozumiesz po co taki zegarek kupują rodzice.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 8

W końcu te 500+ na coś trzeba wydać. Przy okazji można błysnąć w towarzystwie nowinką techniczną.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 16

a po co ? pewnie Twoje dziecko oprócz tego zegarka ma jeszcze telefon ?
i gdzie to dziecko sie wybiera bez Twojej kontroli że musisz ew zlokalizować ?
to jak dowcipie ?
- mamo cz to prawda że znaleźliście mnie w kapuście
- tak synku, a wcześniej za stodoła i za garażami - musisz przestać tyle pić ;)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 6

Telefon, laptop,play staton, xbox i co tam jeszcze dusza zapragnie, wozi to w elektrycznym samochodziku.... oczywiście z 500 + jak napisał "Jełop" powyżej ,żeby się na dzielni pochwalić.....
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 8
Wpadł mi w rękę artykuł na wprost o smartwatchu calmean

Też o tym czytałem, mały minus tej firmy, abonament 9,90 zł miesięcznie, doładowana karta bardziej się opłaca.
Większość tych zegarków wygląda bardzo podobnie, podejrzewam, że z jednej fabryki z Chinach tylko nazwy inne jak w e-papierosach.
Jak by nie było, dzięki za info.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Moje dzieci używają od kilku miesięcy calmena , dłużej koleżanki. najważniejsze dla mnie jest to, że mam kontakt z dziećmi bo mają zegarki na ręku a nie w plecaku gdzie nie idzie się do nich dodzwonić bo wrzucony jest głęboko. pzt. ew. mam podgląd na to gdzie się znajdują. GPS czasami łapie odległa antenę i zdarza się , że pokazuje odległe lokalizacje. Tak fakt, 9,9 płace ale za doładowanie telefonu płaciłam 30 zł miesięcznie. Do kontaktu z dzieckiem czy wszystko ok jest wystarczając.

My mamy doswiadczenie, jesli chodzi o sledzenie dzieci, dzieki firmie transmobi. Zawsze mozemy sprawdzic, gdzie nasz syn sie znajduje, nie ma z tym klopotu, poniewaz system dziala bardzo dobrze. Wszystko dokladnie i precyzyjnie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie
do góry