Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Anua - ocena Bardzo się zawiodłam ,zakupiłam pierścionek który po paru dniach się rozpadł...
~Anua
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 22 maja 2025

Michał - ocena Polecam. Jakiś czas temu kupiłem dwa różne modele Tissot. Profesjonalne...
~Michał
-

ostatnia odp. 3 miesiące temu

dodano: 28 marca 2025

Dariusz - ocena Polecam całym sercem.Zegarek Aerowatch był po poważnym upadku,został...
~Dariusz
-

ostatnia odp. 4 miesiące temu

dodano: 18 marca 2025

Kain - ocena Wymiana baterii muRata 2032, która kosztuje 2 zł, to koszt 35 zł :)
~Kain
1

ostatnia odp. 6 miesięcy temu

dodano: 10 sierpnia 2024

Bartek - ocena Szkoda że nie dało się wystawić jednej oceny dla części zegarmistrzowskiej i...
~Bartek
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 8 lipca 2024

Bartek - ocena Leciwy już szwajcar przeszedł pełen serwis w niespełna tydzień (co...
~Bartek
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 8 lipca 2024

Marek - ocena No to jak bylo dobrze to jest zle.zmniejszenie bransolety koszt 50 zł teraz a...
~Marek
1

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 7 marca 2024

Stanisław - ocena Przestrzegam wszystkich przed zleceniem usługi temu " zegarmistrzowi ",...
~Stanisław
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 22 marca 2024

Dawid - ocena potwierdzam - kultura, spokój, profesjonalizm, niewygórowane ceny; Pana...
~Dawid
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 1 lutego 2024

Sylwia - ocena Tą firmę pamiętam pod tym adresem jeszcze za dziecka :-) Dziękuję za przemiłą...
~Sylwia
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 24 listopada 2023

Jakub - ocena Pomimo faktu ze inni zegarmistrzowie mówili ze zegarek jest do wyrzucenia dał...
~Jakub
1

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 20 września 2023

Moltisanti - opinia Bez wątpienia Najlepszy Zegarmistrz w tej części Polski. Profesjonalnie z...
~Moltisanti
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 17 sierpnia 2023

Ela - opinia wątek zamknięty Miejsce znane od lat. Serdecznie polecam!
~Ela
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 7 maja 2023

Janusz - opinia wątek zamknięty Zdecydowanie nie polecam Nie mily apodyktyczny Cena uslugi b droga 100...
~Janusz
-

dodano: 9 kwietnia 2023

Basia - opinia wątek zamknięty Na super duży plus Słowny, pewny i rzetelny Oby więcej takich usługodawców
~Basia
1

dodano: 27 marca 2023

RC - opinia wątek zamknięty Nikt nie chciał naprawić 150 - letniego zegarka, jestem pod wrażeniem -...
~RC
-

dodano: 18 marca 2023

Marcin - opinia wątek zamknięty Fachowe doradztwo na najwyższym poziomie, pomoc w zorganizowaniu trudno...
~Marcin
-

dodano: 24 stycznia 2023

Maciej - opinia wątek zamknięty ocena pozytywna. pełny profesjonalizm. Bardzo dobry kontakt. Polecam!
~Maciej
-

dodano: 7 listopada 2022

Małgorzata - opinia wątek zamknięty Wspaniała, profesjonalna, kulturalna obsługa. Polecam Pana Bauma wszystkim!
~Małgorzata
-

dodano: 5 października 2022

bernard - opinia wątek zamknięty Zamierzałem tu zrobić zegarek z szuflady, a wyszło że zrobiłem w tym...
~bernard
-

dodano: 22 sierpnia 2022

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry