Widok
Zele normalne nawilżają, ewentualnie dają lekkie efekty takie jak rozgrzewanie i chłodzenie (chociaż osobiście tego efektu rozgrzewającego nie lubię bo mnie piecze, ale w sumie każdy woli coś innego tak wiec mi może nie pasować ale komuś już tak) A żele stymulujące poprawiają wrażenia płynące ze stosunku. Taki durex o daje naprzemienne uczucie gorąca i zimna, jakby takie pulsowanie. Ale nie polecam za bardzo ponieważ jest niewielki (ma chyba 10 ml) a cena jest zupełnie nieadekwatna ponieważ są lepsze żele stymulujące, tyle że nie są tak rozreklamowane. O wiele lepszy jest libi gel o którym wspomniałam wcześniej. Ma większa pojemność, kosztuje mniej a przy tym zwiększa ukrwienie okolic intymnych tak wiec seks jest o wiele przyjemniejszy.
Również ostatnio miałam okazję wypróbować sobie libi gel. Szczerze mówiąc byłam sceptycznie nastawiona do tego produktu, jednak jak bardzo się myliłam, odkryłam już po pierwszym użyciu. Po prostu wcześniej próbowałam wiele innych zeli które nie dawały takiej przyjemności a mnie piekły. Żel zapewnia cudowne doznania, tak jak tutaj piszą inne osoby powoduje wieksze odczucia podczas dotyku co powoduje dużą przyjemność oraz szybsze osiągnięcie orgazmu. Fajna mała i poręczna buteleczka ale wbrew pozorom żel jest bardzo wydajny.
No coż, sama też za nim nie przepadałam. Chociaż dużo tutaj zależy od tego czy masz podrażnienia. Bo jeśli masz podrażnienia to faktycznie może Cie piec. Libi gel nie powinien piec, nie powoduje podrażnień, po prostu poprawia odczucia podczas uprawiania seksu. Jest delikatniejszy, z drugiej strony seks jest przyjemniejszy i daje mocniejsze wrażenia. Trudno tutaj opisać działanie ale warto wypróbować i to bez dwóch zdań.