Widok

Żele pod prysznic

Cześć dziewczyny,
Jakie żele pod prysznic używacie? Ja osobiście polecam żele http://www.le-petit-marseillais.pl/zele-pod-prysznic/zele-pod-prysznic cudownie pachną i co najważniejsze nawilżają skórę.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Też polecam żele do mycia z Le Petit Marseillais z dodatkiem olejków np. arganowego lub z orzechów laskowych http://www.le-petit-marseillais.pl/zele-pod-prysznic/le-petit-marseillais-pielegnujacy-olejek-pod-prysznic-olejek-z-orzechow-laskowych - wyjątkowo dobrze robią na suchą skórę bez potrzeby nakładania dodatkowych balsamów czy olejków.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Sprawdź skład tych żeli, a później je reklamuj. Ja wybieram żele przede wszystkim bez SLS z dobrym składem np. Alterra w Rossmannie.

Ten żel ma niestety SLS. Poszukałabym czegoś innego na Twoim miejscu.

Dlatego ja nie korzystam z żeli a kupuje olejek :) Taki węglowy Carbo detox z Bielendy - ma fajny skład, olejek z avokado, makadamia no i D-panthenol który mega nawilża skórę :)

Ja robię sama żel pod prysznic. Większość tych gotowych ma okropny skład.

A jak można go zrobić samemu?? :) Podałabyś jakiś przepis?
"Kiedy myślisz, że gorzej już być nie może, zacznij się walić deską po nodze. Zobaczysz jaką poczujesz ulgę gdy przestaniesz"

Ja używam koziego mleka z Ziai, bardzo dobrze nawilża skórę.

Ja lubię żele z Adidasa.

Inne tematy z forum Moda i uroda

Fryzjer Trójmiasto - Kręcone Włosy (8 odpowiedzi)

Witam, szukam dobrego fryzjera/fryzjerki do kręconych włosów (strzyżenie). Niestety wszystkie...

Kosmetyki do opalania na blizny/znamiona (3 odpowiedzi)

Jakie kosmetyki zastosować na blizny w przypadku opalania i jak później monitorować skórę, żeby...

Męskie stringi na plaży i na codzień co sądzicie? (3 odpowiedzi)

Cześć wszystkim, Chciałabym poruszyć dość nietypowy temat, który ostatnio zaprząta mi głowę. Mój...

do góry