Widok
Żenada
Sala wygląda elegancko biorąc pod uwagę fakt że to "namiot" .
Obiad skromny i bezsmakowy.
Zimne zakąski nie nadające się do konsumpcji.
Przed śmiercią głodową ratował mnie stół wiejski.
Obsługa niewidoczna, syf na stołach, ani jednej zmiany talerzyka przez całe wesele. Gdy poprosiłem talerze dla gości dostaliśmy 8sztuk bez sztućców.
brudne nie zostały zniesione i zalegały obok nas.
Brak odpowiedniej klimatyzacji sprawił że spociliśmy się jak świnie.
Barszcz podany z surowymi uszkami.
Toalety bez zamków wysprzątane tylko przed imprezą
Stan ich był fatalny już po 22.
Podsumowując:
Kuchnia słaba ,kelnerzy beznadziejni ,sala ładna ale gorąca.
Jednym słowem nie jest to firma godna polecenia.
Nie wiem kto wstawiał wcześniejsze opinie ale napewno nie byli to goście!!
Od kilku lat zajmuję się tego typu imprezami i nigdy nie widziałem takiego olewającego stosunku do gości
Obiad skromny i bezsmakowy.
Zimne zakąski nie nadające się do konsumpcji.
Przed śmiercią głodową ratował mnie stół wiejski.
Obsługa niewidoczna, syf na stołach, ani jednej zmiany talerzyka przez całe wesele. Gdy poprosiłem talerze dla gości dostaliśmy 8sztuk bez sztućców.
brudne nie zostały zniesione i zalegały obok nas.
Brak odpowiedniej klimatyzacji sprawił że spociliśmy się jak świnie.
Barszcz podany z surowymi uszkami.
Toalety bez zamków wysprzątane tylko przed imprezą
Stan ich był fatalny już po 22.
Podsumowując:
Kuchnia słaba ,kelnerzy beznadziejni ,sala ładna ale gorąca.
Jednym słowem nie jest to firma godna polecenia.
Nie wiem kto wstawiał wcześniejsze opinie ale napewno nie byli to goście!!
Od kilku lat zajmuję się tego typu imprezami i nigdy nie widziałem takiego olewającego stosunku do gości
Moja ocena
Kas Catering
kategoria: Sale okolicznościowe
obsługa: 1
oferta: 1
kreatywność: 1
klimat: 3
przystępność cen: 1
ocena ogólna: 1
1.3
* maksymalna ocena 6
Skoro Pan pisze że zajmuje się takimi imprezami proszę bardzo nie wystawiać nam antyreklamy... Jestem kelnerką w tej firmie i tak się składa, że byłam w tym dniu w pracy i jestem oburzona tą opinią. Co do obiadu pisze Pan że był skromny i bezsmakowy... Jeżeli chodzi o kwestie jedzenia to zależy od pary młodej ile porcji na osobę biorą a jedzenie smakuje zawsze tak samo, skoro na wcześniejszych imprezach ludzie byli zadowoleni nie rozumiem skąd taka opinia..Co do obsługi... Zastawa była zmieniana 4 razy:po zupie, po obiedzie,po ciastach, po daniu serwowanym przez kucharza, i po gorącej zupie nad ranem... wszystko było uzupełniane... Jak ktoś potrzebowal czysty talerz i sztućce wszystko leżało na bufecie. Brudne talerzyki były zbierane...W kwesti klimatyzacji... Tego dnia było strasznie gorąco klimatyzacja była włączona lecz goście otwierali drzwi co sprawiało,że nie chodziła jak powinna. Toalety były sprawdzane i sprzątane przeze mnie co godzinę i faktycznie nie było za czysto ale to zależy od kultury gości...Wcześniejsze opinie na pewno były wystawiane przez gości bo się pod tym osobiście podpisywali i mam nadzieję,że oni również skomentują ten wpis .Nasza firma ma dobrą opinię i jest rzetelna.