Widok
Zenek chciał by jego Ogrodnik zagrał :D
Zenek chciał by jego Ogrodnik zagrał
by powstało choć "Disco Polo 2",
a
wyszedl pasztet , Kogel Mogel 10
no coż,
na listę przebojów 95 lecia Polskiego Radia
tez panu żenkowi i podobnym panom z weselnych 500+
jakos nie udało sie wejsc
Panie Hryniak, Złota Malina....
słaba muza , słaby film (moze wyborczy),
Disco Polo 2 to nawet w 30% nie jest,
tam był chociaz pomysł
by powstało choć "Disco Polo 2",
a
wyszedl pasztet , Kogel Mogel 10
no coż,
na listę przebojów 95 lecia Polskiego Radia
tez panu żenkowi i podobnym panom z weselnych 500+
jakos nie udało sie wejsc
Panie Hryniak, Złota Malina....
słaba muza , słaby film (moze wyborczy),
Disco Polo 2 to nawet w 30% nie jest,
tam był chociaz pomysł
Tak bez złośliwości
Zwiastun nie zachęca.
Sam Martyniuk może się zdziwić i więcej stracić na tym filmie niż zyskać.
Na miejscu Zenka nie pozwoliłbym na film o sobie.
Wątek syna zapewne został pominięty, a szkoda bo ciekawy i do tego łączy go z Wałęsą.
Obaj zdobyli kasę ale polegli jako ojcowie.
I ciekawostka
Królowa Nocy do której teledysk był kręcony w Sopocie to kower. Oryginale wykonanie można znaleźć w internecie.
Sam Martyniuk może się zdziwić i więcej stracić na tym filmie niż zyskać.
Na miejscu Zenka nie pozwoliłbym na film o sobie.
Wątek syna zapewne został pominięty, a szkoda bo ciekawy i do tego łączy go z Wałęsą.
Obaj zdobyli kasę ale polegli jako ojcowie.
I ciekawostka
Królowa Nocy do której teledysk był kręcony w Sopocie to kower. Oryginale wykonanie można znaleźć w internecie.
Modlitwa tylko modlitwa może pomóc.
Modlę się z ojcem tadeuszem o sukces filmu niech nasz film razem z jacusiek poniesie nas do hollyłód w przyszłym roku. W tym roku było PO z Bożym Ciałem za rok my z Zenkiem po oscara. Nawet jak nie dostaniemy to pokażemy w tvp jak go odbieramy i tak nasza black mass nam uwierzy.
Nie byłem na filmie i nie zamierzam, chociaż
gdy Zenek grany jest w radio, stacji nie zmieniam. Nie byłem, więc i nie będę komentował filmu. Jak wszystko, jednym będzie się podobał, dla innych będzie to dno. Mam natomiast wrażenie, że sporo tu "opinii" tych, którzy co najwyżej widzieli zwiastun! A jak to działa? Producent to TVP, ci to PiS, wiec ...opinia gotowa.
Jaki kraj taki film
Przyszlo nam zyc w polsce. Kiedys w jednym kraju teraz podzielonym. Kkedys muzyka to byl wybur gustu muzycznego teraz kojazy sie z gustem politycznym. Brakuje tylko zaspiewek duszpasterskich i mamy ponad 51 % film zrobi kase wiec gratulacje. Kino ambitne czasami nawet do kin nie wejdzie. Jak powiedzialem jaki kraj... a moze bg tak do teatru lub muzeum ... albo vhoc na UT poogladac film o dalekich krajach i ich historii moze ... bo przeocez w rytmie disco to tylko juz nastepne 500 + cza robic
Poszedłbym ale ... po co ?
Wystarczy przeczytać kilka recenzji żeby wiedzieć co i jak.
Czas jest cenny po co go tracić ?
Oczywiście są osoby które mają go za dużo i oglądają np seriale paradokumentalne.
I to jest właśnie produkcja dla takich osób. Ile z nich będzie chciało wydać kasę to inna sprawa.
Życie jakiejś osoby musi być naprawdę ciekawe żeby robić o niej film.
Postać Zenka pokazana w filmie jest tak nudna, że dla dramaturgii wymyślono porwanie syna. I to jest kuriozalne.
Wbrew niektórym opiniom ten film nie jest komedią bo Zenek co jest oczywiste miał wpływ na scenariusz się na to nie godził. Najzwyczajniej nie chciał być pośmiewiskiem ale moim zdaniem mógł się w tej kwestii przeliczyć.
Czas jest cenny po co go tracić ?
Oczywiście są osoby które mają go za dużo i oglądają np seriale paradokumentalne.
I to jest właśnie produkcja dla takich osób. Ile z nich będzie chciało wydać kasę to inna sprawa.
Życie jakiejś osoby musi być naprawdę ciekawe żeby robić o niej film.
Postać Zenka pokazana w filmie jest tak nudna, że dla dramaturgii wymyślono porwanie syna. I to jest kuriozalne.
Wbrew niektórym opiniom ten film nie jest komedią bo Zenek co jest oczywiste miał wpływ na scenariusz się na to nie godził. Najzwyczajniej nie chciał być pośmiewiskiem ale moim zdaniem mógł się w tej kwestii przeliczyć.
Dobry film
Poszłam do kina z ciekawosci. Nie znalam wczesniej Zenka, dopiero od kilku lat wiem kto to. Nie jestem fanką disco polo, ale film zrobiony rzetelnie, mlody Zenek zagrany rewelacyjnie i przekonujaco. Film ma swoj klimat, swietne zdjecia. Podobal mi się. Cieply film. W sklali o 0 do 10 dalabym 6.5 za warsztat i wrazenia a nie glupie hejterskie wpisy. Obejrzyj i wtedy krytykuj.