Widok
Żenujący poziom obsługi i organizacji pracy
po 1.Jakość obsługi i organizacja pozostawia wiele do życzenia. Kolejka po numerek, bo przecież teraz to "ktoś" decyduje o tym czy sprawa z którą przychodzimy zasługuje na numerek czy rozwiążą to "od ręki". Kolejka... przede mną pani w podeszłym wieku z podobnym problemem jak ja. Gdy przychodzi jej kolej i zaczyna naświetlać problem nagle pani obsługująca od niej odchodzi i mówi że sprawdzi kto i po co stoi-a tu ktoś po telefon z reklamacji,-Obsługująca już w te pędy leci bo chce na magazyn się urwać. Starsza pani czeka przy stoliku i pyta "a co ze mną ja nie mogę tyle czasu stać" usłyszała "zaraz wracam" po czym poszła przepytywać ludzi z kolejki. Gdy zwróciłam uwagę że coś tu jest nie po kolei i nie można tak traktować ludzi i że maja najpierw obsłużyć panią stojącą przy biurku - nastąpiła obraza majestatu i pan obsługujący z wielką łaską mi pomógł.
po.2 Nie wiem co się odprawia w syst. orange mam nr od 7 lat na kartę doładowuję cyklicznie-30 dni a wczoraj odłączyli mi nr "nie ma takiego numeru". - systemowy cyrk orange, coś wam się tam w systemie nie zgadza, a obsługujący wymyślają na poczekaniu głupie uzasadnienia że "doładowuje konto za 5, 10 to tam mam" co jest nie prawdą.
po.2 Nie wiem co się odprawia w syst. orange mam nr od 7 lat na kartę doładowuję cyklicznie-30 dni a wczoraj odłączyli mi nr "nie ma takiego numeru". - systemowy cyrk orange, coś wam się tam w systemie nie zgadza, a obsługujący wymyślają na poczekaniu głupie uzasadnienia że "doładowuje konto za 5, 10 to tam mam" co jest nie prawdą.
wypowiedź zmoderowana ( 2016-04-05 10:28:52)
Moja ocena
Orange
kategoria: Salony tel. komórkowych
obsługa: 1
oferta: -
promocje: -
przystępność cen: -
ocena ogólna: -
1.0
* maksymalna ocena 6