Widok

Zerowki w szkolach podstawowych gdynia centrum

hej. mozecie polecic jakas szkole w okolicach urzedu miasta? w zasadzie to nawet nie wiem czy tu sa jakies szkoly... najpierw chodzi mi o zerowkedla 5 latkow ze swietlica...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Ta sportowa to na pewno nie podstawówka, albo gimnazjum, albo w ogóle średnia.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Risika - młoda już do szkoły? Ale czas leci :)
Ja myślałam o 18-tce, w odróżnieniu od zachęconej słyszałam dobre opinie. Jeśli chodzi o świetlice, to chodzi tam pięciolatka znajomej. Mała zadowolona, tylko podobno pani świetliczanka jakaś trochę dziwna, potrafi krzyknąć na dzieciaki. Myślałam o 18, ale od 6 roku życia, choć do czasu, kiedy mój młody pójdzie ta reforma może pójść jeszcze w innym kierunku..

A sprawdzałaś, pod którą szkołę podlegasz? Bo do 18 podobno wcale nie jest się łatwo dostać, jak nie jesteś z rejonu (ja się łapię, ale kilka domów dalej już podlega się pod tę podstawówkę na Jana z Kolna).
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Dokladnie takie same opinie slyszalam o 18, wiec mimo ze to nasz rejon olalam szkole i zaproszenie od dyrektora ;) . Wiadomo kazdy w rejonie dostal ;) .
My wybralismy prywatna tez w centrum, ale bralam pod uwage katolicka, bo mieszkam zaraz obok, 21 przy Placu Kaszubskim, bo dobre opinie slyszalam.
Blizej Urzedu miasta jest sportowa na Wladyslawa IV, mieli teraz Dzien Otwarty. I na pewno jest jakas na Wzgorzu, tylko bardziej od strony Legionow. Nic o niej nie slyszalam, bo nikt znajomy nie ma tam dziecka.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 6
Dla odmiany mogę przestrzec przed SP nr 18 w Gdyni.
Warunki lokalowe są super, ale kadra, podejście do problemów uczniów,bezpieczeństwa i porządku w szkole tragiczne. Zerówka jeszcze pól biedy, ale potem coraz gorzej.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 4
Moja córcia chodzi do zerówki do szkoły nr 23 ze świetlicą..Jestem bardzo zadowolona.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hoopss
moze ktos cos wie??