Widok

Zespół Nightbreakers na wesele

Wesele Temat dostępny też na forum:
Czy ktoś z forumowiczów może podzielić się opinią dotyczącą wesela z udziałem zespołu Nightbreakers?

Pozdrawiam
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 9
Ja też jestem zainteresowana tym zespołem. W internecie nie ma o nim opinii.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
Dokładnie. Nie ma ani pozytywnych ani negatywnych opinii. Nagrania przedstawione na stronie internetowej pokazują bardzo ciekawe głosy, jednak czy ten zespół dobrze poprowadzi wesele? Tego nie wiemy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Przyłączam się do pytania.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
głosy bardzo ciekawe ale to troszke efekt studia ;) razi mnie gotowy podkład .. za to minus..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Też szukałam opinii o nich. Jutro jadę posłuchać ich na żywo. Dam znać co i jak:)
To zespół Malibu Latino zmienili nazwę, pewnie mieli powody ... dużo jest opinii na forum
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie zgadzam się z tą opinią. Chyba osoba pisząca ma powód, żeby takie opinie zamieszczać. Złośliwość czy zazdrość? Zespół jest super. Nawet jeśli wcześniej nazywał się inaczej. Wokal męski - rewelacja. Szkoda, że jesteśmy już po własnym weselu. Ale znajomym będziemy polecać. Warto.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 9
i jak wrażenia?
Słuchaliśmy zespołu na żywo jakieś 20 min. Tyle wystarczyło aby podpisać umowę. Bardzo nam się podobało jak rozbawiali gości.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 9
Byliśmy ostatnio na weselu, gdzie grali i super poprowadzili imprezę. Sala weselna bardzo duża, bo na ponad 150 osób: http://weddingpodsokolem.blogspot.com/
Naszym zdaniem wszyscy świetnie się bawili, a zespół sprawdził się w 100%.
Pozdrawiam
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 8

Również mieliśmy dylemat :). Zdecydowaliśmy się tylko na podstawie dema. Grali ostatnio na Naszym Weselu - 29 kwietnia 2017 roku w Małkowie, sala Rezydencja Victoria. Wyszło super, Wokalista bodajże Pan Piotr genialnie zaśpiewał guns and roses child of mine, Zarówno my jak i Nasi goście byliśmy zachwyceni. Saksofon również się sprawdził :). Pan Arek z Ekipą sprawdzili się w 100% :). Gorąco Polecamy! Gosia i Tomek, 29 kwietnia 2017 roku
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 7

Inne tematy z forum Wesele bez ogłoszeń

Co zamiast ciężkiego dymu na pierwszy taniec? (3 odpowiedzi)

Nie chcemy ciężkiego dymu przy pierwszym tańcu. Co innego można zorganizować, żeby dodać trochę...

Czy slub cywilny to wogole slub??? (209 odpowiedzi)

Przeciez tam nikt nic nikomu nie slubuje!

do góry