Widok

Zespół Nightbreakers na wesele

Wesele Temat dostępny też na forum:
Czy ktoś z forumowiczów może podzielić się opinią dotyczącą wesela z udziałem zespołu Nightbreakers?

Pozdrawiam
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 9
Ja też jestem zainteresowana tym zespołem. W internecie nie ma o nim opinii.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
Dokładnie. Nie ma ani pozytywnych ani negatywnych opinii. Nagrania przedstawione na stronie internetowej pokazują bardzo ciekawe głosy, jednak czy ten zespół dobrze poprowadzi wesele? Tego nie wiemy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Przyłączam się do pytania.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
głosy bardzo ciekawe ale to troszke efekt studia ;) razi mnie gotowy podkład .. za to minus..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Też szukałam opinii o nich. Jutro jadę posłuchać ich na żywo. Dam znać co i jak:)
To zespół Malibu Latino zmienili nazwę, pewnie mieli powody ... dużo jest opinii na forum
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie zgadzam się z tą opinią. Chyba osoba pisząca ma powód, żeby takie opinie zamieszczać. Złośliwość czy zazdrość? Zespół jest super. Nawet jeśli wcześniej nazywał się inaczej. Wokal męski - rewelacja. Szkoda, że jesteśmy już po własnym weselu. Ale znajomym będziemy polecać. Warto.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 9
i jak wrażenia?
Słuchaliśmy zespołu na żywo jakieś 20 min. Tyle wystarczyło aby podpisać umowę. Bardzo nam się podobało jak rozbawiali gości.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 9
Byliśmy ostatnio na weselu, gdzie grali i super poprowadzili imprezę. Sala weselna bardzo duża, bo na ponad 150 osób: http://weddingpodsokolem.blogspot.com/
Naszym zdaniem wszyscy świetnie się bawili, a zespół sprawdził się w 100%.
Pozdrawiam
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 8

Również mieliśmy dylemat :). Zdecydowaliśmy się tylko na podstawie dema. Grali ostatnio na Naszym Weselu - 29 kwietnia 2017 roku w Małkowie, sala Rezydencja Victoria. Wyszło super, Wokalista bodajże Pan Piotr genialnie zaśpiewał guns and roses child of mine, Zarówno my jak i Nasi goście byliśmy zachwyceni. Saksofon również się sprawdził :). Pan Arek z Ekipą sprawdzili się w 100% :). Gorąco Polecamy! Gosia i Tomek, 29 kwietnia 2017 roku
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 7
do góry