Widok
Hejka,
Grali u mnie 01.08 w Faltomie, mega polecam. Ok. 2:30 w nocy ludzie się świetnie bawili, więc, żeby "zmęczyć gości" grali bez przerwy 1,5 h. Ogólnie przerwy bardzo krótkie i to w sumie tylko podczas jedzenia. Gra w 100% na żywo, nawet kolega męża z pracy nagrywał jak ich wkalista śpiewa jedną z piosenek Piaska, bo mysłał, że to playback :) Przepiękne wokale, świetny kontakt. Na koniec moja siostra-świadkowa poszła się z nimi rozliczyć i przez pomyłkę włożyła do koperty za dużo o 400 zł (pewnie nigdy byśmy się tego nie doliczyli), a oni po 5 minutach przyszli z info, że daliśmy za dużo. Profesjonalizm i uczciwość.
Jeśli chcesz wiedzieć coś więcej to pisz, własnie wróciłam z podróży poślubnej i podpowiem chętnie w różnych sprawach :)
Grali u mnie 01.08 w Faltomie, mega polecam. Ok. 2:30 w nocy ludzie się świetnie bawili, więc, żeby "zmęczyć gości" grali bez przerwy 1,5 h. Ogólnie przerwy bardzo krótkie i to w sumie tylko podczas jedzenia. Gra w 100% na żywo, nawet kolega męża z pracy nagrywał jak ich wkalista śpiewa jedną z piosenek Piaska, bo mysłał, że to playback :) Przepiękne wokale, świetny kontakt. Na koniec moja siostra-świadkowa poszła się z nimi rozliczyć i przez pomyłkę włożyła do koperty za dużo o 400 zł (pewnie nigdy byśmy się tego nie doliczyli), a oni po 5 minutach przyszli z info, że daliśmy za dużo. Profesjonalizm i uczciwość.
Jeśli chcesz wiedzieć coś więcej to pisz, własnie wróciłam z podróży poślubnej i podpowiem chętnie w różnych sprawach :)
Co do muzyki na kilka tygodni przed weselem przysłali listę z piosenkami które wykonują, było ich mnóstwo:) grali i polskie kawałki i zagraniczne, z 3 disco polo, trochę starych, kilka filmowych. Zaproponowali, ze jeśli mamy jakieś szczególne życzenia np piosenka na pierwszy taniec to mamy im dać znac wcześniej, zeby sobie ogarnęli. Jak ich poprosisz, a bedziesz mieć rozspiewanych gosci to siadają z akordeonem miedzy stolikami i śpiewają z gośćmi:) przykłady zabaw weselnych wysłali mailem, ale my wybraliśmy sami zabawę w zoo, krzesełka z fantami i taniec w parach z figurami. Sami od siebie dołożyli taki śmieszny list od kawalerów z Włoch oraz hmm taka zgadywanke ile będziemy mieć dzieci. My jesteśmy z nich bardzo zadowoleni.