Widok

Zespół muzyczny NEVADA

Wesele Temat dostępny też na forum:
Witam,
czy słyszał ktoś o zespole "Nevada"?? Słyszałam ich na weselu pewnej znajomej i bardzo mi się podobali, ale nr. który mam jest już nieaktualny. Być może zmienili nazwę, ale w 2004 roku tak się nazywali. Zespół składa się z trzech mężczyzn (jeden z nich gra na saksofonie). Dziękuję z góry za wszelką pomoc Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
a skąd są?

image
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dokładnie nie wiem, ich stary nr. stacjonarny miał początek (058) 665.... Ogólnie to wesele, na którym ich widziałam był w Cisowiance w Gdyni, więc powinni być gdzieś z okolicji, ale szukam i szukam i nic o nich nie ma :-(
Ja będę miała ten zespół u siebie na weselu, 7 lipca tego roku :) ten pan nazywa się Wojtek Lewakowski i jest z Rumii, w domu mam do niego namiary, jesli nadal jestes zainteresowana to ci pózniej napisze :)
Bardzo chętnie, jak byś mogła to poroszę ich numer. Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
502 06 00 88 lub 678 60 01 - to jest domowy do pana Wojtka. W ogóle to moge ci powiedziec, ze zespol bardzo profesjonalnie podchodzi do sprawy, zapraszaja cie do domu, pokazuja przykladowe nagrania, a jesli chodzi o umowe to jest profesjonalnie spisana jako umowa zlecenie. Nie biora zadnych zaliczek, wiec spoko :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dziękuję ci bardzo, a możesz powiedzieć jaką mają stawkę?? Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję
Ja ich zamawialam w zeszlym roku i wtedy brali 2 250 z poprawinami. Jedyna ich wada to taka, ze jesli ich odwolacie po podpisaniu umowy to placicie calosc... Ale za to nie biorą zaliczek :) Zreszta zespol jest na tyle fajny ze chyba szkoda go odwolywac :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry