Widok

Zespół muzyczny NEVADA

Wesele Temat dostępny też na forum:
Witam,
czy słyszał ktoś o zespole "Nevada"?? Słyszałam ich na weselu pewnej znajomej i bardzo mi się podobali, ale nr. który mam jest już nieaktualny. Być może zmienili nazwę, ale w 2004 roku tak się nazywali. Zespół składa się z trzech mężczyzn (jeden z nich gra na saksofonie). Dziękuję z góry za wszelką pomoc Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
a skąd są?

image
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dokładnie nie wiem, ich stary nr. stacjonarny miał początek (058) 665.... Ogólnie to wesele, na którym ich widziałam był w Cisowiance w Gdyni, więc powinni być gdzieś z okolicji, ale szukam i szukam i nic o nich nie ma :-(
Ja będę miała ten zespół u siebie na weselu, 7 lipca tego roku :) ten pan nazywa się Wojtek Lewakowski i jest z Rumii, w domu mam do niego namiary, jesli nadal jestes zainteresowana to ci pózniej napisze :)
Bardzo chętnie, jak byś mogła to poroszę ich numer. Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
502 06 00 88 lub 678 60 01 - to jest domowy do pana Wojtka. W ogóle to moge ci powiedziec, ze zespol bardzo profesjonalnie podchodzi do sprawy, zapraszaja cie do domu, pokazuja przykladowe nagrania, a jesli chodzi o umowe to jest profesjonalnie spisana jako umowa zlecenie. Nie biora zadnych zaliczek, wiec spoko :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dziękuję ci bardzo, a możesz powiedzieć jaką mają stawkę?? Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję
Ja ich zamawialam w zeszlym roku i wtedy brali 2 250 z poprawinami. Jedyna ich wada to taka, ze jesli ich odwolacie po podpisaniu umowy to placicie calosc... Ale za to nie biorą zaliczek :) Zreszta zespol jest na tyle fajny ze chyba szkoda go odwolywac :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Wesele bez ogłoszeń

Dj Waldzior (7 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś zamawiał na wesele Dj waldziora? Jakie opinie? Wiem, ze kiedys był jednym z...

Czy slub cywilny to wogole slub??? (209 odpowiedzi)

Przeciez tam nikt nic nikomu nie slubuje!

Co zamiast ciężkiego dymu na pierwszy taniec? (3 odpowiedzi)

Nie chcemy ciężkiego dymu przy pierwszym tańcu. Co innego można zorganizować, żeby dodać trochę...

do góry