Widok

Zgłaszajcie ! do moderacji..

.. jeśli uważacie, że.. dana oferta pracy jest podejrzana,
czyli: ma ograniczone dane adresowe, lub w ogóle ich brak
brak telefonu, w tym komórkowego
adres mailowy jest bliższy.. "pudelkowi.pl"
niż poszukiwaniu pracownika, i inne kwiatki
a sama treść to kilka słów, z których niewiele wynika
o braku $ nie wspominając.. to zgłaszajcie do moderacji !!!
Ukróćmy! cwaniactwo w ogłoszeniach włącznie z osobami prywatnymi, które publikując ogłoszenia, zamieszczają bardzo skąpe dane...
Oczekując oddzewu... :p
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie zawsze widzę sens tego szczerze mówiąc, bo to jakaś walka z wiatrakami. Raz jednak nie wytrzymałam i wysłałam, ponieważ ogłoszenie nie było niczym innym jak ofertą prostytucji, o ile dobrze pamiętam, usunęli to.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
większość ofert gdzie w danych firmy jest tylko darmowy email to ściema, najlepiej darować sobie takie ogłoszenia żeby nie było problemów :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Od takich rzeczy jak sprawdzanie treści ogłoszeń, jest moderator lub administrator, ale jak ktoś ma na to wyrypane, to co inni mają się szarpać... Wielokrotnie dawałem zgłoszenie do moderacji i guano to dawało. Walka z wiatrakami bez współpracy z adminem.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
i tak już jest pewien postęp z moderowaniem, a może to ogłoszeniodawcy polegli, było to chyba rok temu, jacyś agenci od ubezpieczeń napaleni zasypywali seryjnie ogłoszeniami o tej samej treści tylko każde ogłoszenie dotyczyło innej miejscowości w województwie to dopiero była jatka żeby się przez ten spam przebić i coś innego znaleźć
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ostatnio non-stop poszukują do Aegona podając mail prywatny. Podobnie działa Aviva, ING i Prudential. Porządni są tylko w Port Allianz (córka spółka Grupy Allianz).
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum Praca

Wyjazd za granicę za pośrednictwem agencji pracy (3 odpowiedzi)

Szukam sprawdzonej agencji żeby wyjechać za granicę do pracy .myślałam o holandii,anglii . praca...

PRACA SEZONOWA ZA GRANICĄ (30 odpowiedzi)

Cześć, intersuje mnie praca za granicą. Zbieranie owoców lub warzyw. Gdzie najlepiej szukać...

do góry