Widok

Zgubiono obrączkę:(

Witam, dziś w nocy zgubiłem obrączkę, prawdopodobnie w Gdańsku Wrzeszczu. Na znalazcę czeka nagroda. Tel. 660 516 210
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
a gdzie w nocy zgubiłeś obrączkę? o_O
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
nie licz ze ktos sie zglosi, poszukaj w okolicznych lombardach bo tam pewnie jest
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Idź do złotnika i zamów nową obrączkę. Życzę Ci, abyś trafił na uczciwego znalazcę, ale...takich jest coraz mniej
Niech wszyscy, którzy źle mi życzą, pocałują mnie w d*pę.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Mam obawę, że autor posiał obrączkę w dwuznacznych okolicznościach.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
Hmm..też tak uważam.
Popełnię nawet przypuszczenie, że zdjął obrączkę, gdzieś wsadził...i zapomniał gdzie:) Wpadł w panikę i szuka wyjścia z trudnej sytuacji.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
Istnieje prawdopodobieństwo, że umówił się na randkę, zdjął obrączkę, bo chciał udawać singla no i...wypadła mu z kieszeni...
Też tak pomyślałem. Po co zdradzać? Nie lepiej się rozstać i być uczciwym chociażby wobec własnych uczuć (lub ich braku)?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
Do tego trzeba być odważnym i uczciwym. Żałosne tchórze mają z reguły niedowłady decyzji. Niektórym odpowiada podwójne życie...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Temat rzeka...na zupełnie inny wątek.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Taa...Jakoś nie mam nastroju, aby go założyć
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kiedyś trzeba będzie ten temat "przegadać".
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Halewicz: liczę na Ciebie. Ja mam doła. Ty to lepiej zrobisz lepiej:)
uczciwy zlalazca to moze sie znajdzie ,ale czy uczciwy poszukujący jest?bo jaka pewnosc ze ktos sie zglosi ,ze znalazl ,umowia sie na spotkanie, a poszukujacy zglosi na policje ze zlodziej chce od niego kase za obraczke? ja bym nie oddawala, :) to raz. dwa ,ze jaka jest nagroda zeby oplacalo sie oddawac? i zeby tobie nie oplacalo sie kupowac? jakby to byla zdrada to mysle ze sprecyzowal by miejsce zgubienia.
> jakby to byla zdrada to mysle ze sprecyzowal by miejsce zgubienia.

... o ile pamiętałby szczegóły dnia poprzedniego :]
zgubienie obrączki to patologia
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
"uczciwy zlalazca to moze sie znajdzie ,ale czy uczciwy poszukujący jest?bo jaka pewnosc ze ktos sie zglosi ,ze znalazl ,umowia sie na spotkanie, a poszukujacy zglosi na policje ze zlodziej chce od niego kase za obraczke? ja bym nie oddawala, :) to raz. dwa ,ze jaka jest nagroda zeby oplacalo sie oddawac? i zeby tobie nie oplacalo sie kupowac? jakby to byla zdrada to mysle ze sprecyzowal by miejsce zgubienia."

Trochę to przekombinowane z tą policją. Jeżeli ktoś znalazł tą obrączkę i będzie chciał ją oddać to właściciel nie będzie kombinował z policją tylko ją odbierze, ładnie podziękuje i będzie szczęśliwy że żona o niczym się nie dowie.
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
żona wie o wszystkim, bo tu nie ma nic do ukrycia. Wkurza mnie takie snucie domysłów i dopisywanie scenariuszy. Obrączka spadła mi z palca- piszę, że we Wrzeszczu, bo tam czekałem na kolejkę. Miałem ze sobą bagaże i widocznie podczas brania torby mi spadła- była za luźna. Szukam jej dlatego bo miała wartość sentymentalną, a nie dlatego, żeby żona się nie dowiedziała, zresztą nie wiem, jak można ukryć coś takiego- chyba nie trudno zauważyć, że nie mam jej na palcu.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Teraz złoto opłaca się sprzedać jak się znajdzie obrączkę.
Wątpię by ktoś kto miał szczęście znaleźć złoto chciał je oddać tymbardziej osobie, która nie opisuje jej w szczególny sposób, nie podaje jak i gdzie jest zdobiona czy grawerowana jaki ma odcień (biały, żółty, czerwony) , rozmiar itd. nawet nie zamieszcza zdjęcia z widoczną dłonią.
Ja też mogłabym teraz codziennie zamieszczać ogłoszenia we wszystkich lokalnych gazetach i forach, że zgubiłam obrączkę i odbiorę za symboliczną nagrodę, bez podawania szczegółów jest szansa że po paru miesiącach kilka obrączek bym uzbierała od uczciwych znalazców. Każdemu dałabym po 20 zł a sama miałabym po sprzedaniu ze 2tysiące zł
no ale chyba wiadomo, że gdyby jednak jakiś uczciwy znalazca się znalazł, to zanim by oddał obrączkę to wypytałby o jakieś szczegóły. Ja też tutaj bym nie opisywała jak ona wygląda, bo ktoś mógłby takie samo ogłoszenie dać na innym portalu i tym samym zgarnąć moją obrączkę, jeśli znalazca odpowie na tamto ogloszenie....
znalazłam męską obrączkę z grawerką "Gosia, /...data.../ 2005". Jeżeli należy do Ciebie, napisz disette@o2.pl
pod łóżkiem znalazłaś? :))))))))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
niestety to nie ta, ale dzięki za dobre chęci:)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Hydepark

Kawa czy Herbata - rano (194 odpowiedzi)

Piszcie co lubicie wypić rano - i dlaczego. Ja pijam wcześnie rano sypaną 2 łyżeczki z mlekiem +...

Portale randkowe (5 odpowiedzi)

Hej. Co o nich sądzicie? Czy poznaliście kogoś w ten sposób?

czy ktoś z Was wygrał w radiu?? (148 odpowiedzi)

Zastanawia mnie czy są tu osoby które wygrały w radiu np RMF FM kasę? Codziennie prawie każde...

do góry