Widok
A może pan prezesik sie pochwali jak rzetelnie wypłca wynagrodzenie. juz nie wspomnę o obiecanych prowizjach . i niech tylko nie pisze , ze sprzedawcy są nieefektywni, bo pomimo wyrabianych progów nagle nie wiadomo kto ma premie zapłaci:)!!!
Już nie wspomne o przyjemnych rozmawach z "dużymni panami", którzy chcą bardzo sie umówic z panem prezesem!.
Już nie wspomne o przyjemnych rozmawach z "dużymni panami", którzy chcą bardzo sie umówic z panem prezesem!.
A z drugiej strony, zastanów się i policz, ile zrobiłeś aktywacji? Czy pokryło to wynagrodzenie, które otrzymałeś? Pewnie nie pokryło, nawet z aktywacji i w utargu, które dostałeś od klientów, a które nie jest dochodem firmy.!!! Na pewno nie!!! A gdzie jeszcze koszty najmu powierzchni? Koszy podatków za pracowników? I inne koszty ukryte, których pracownik nie widzi. Nie zarobiłeś nawet na swoją pensję. Wiec czego oczekujesz jeżeli sam się nie wywiązywałeś będąc nie aktywnym i bezproduktywnym pracownikiem? Firmę budują pracownicy, a nie prezesi i póki będzie taka postawa potencjalnych pracowników to żadna Polska firma nie będzie miała przyszłości.
Zielona Egida to jakas kompletna porazka-obiecuja umowe nam -naiwnym studenciakom , ale oczywiscie umowy nie zobaczysz na oczy. Koles wyplaca kase do reki, nigdy przelewem co jest oczywiste skoro nie zamierza rejestrowac swoich pracownikow...1100 za caly etat.Pracuje sie po 12h a pozniej spozniaja sie z wyplata nawet trzy tygodnie.
No według mnie nie najlepiej za pracę po 10 godzin dziennie od poniedziałku do soboty bo podobno mają mieć odrębne wejście do punktu tak przynajmniej usłyszała na rozmowie, pełną odpowiedzialność finansową - prawda jest taka że jak chcą mieć uczciwego pracownika to powinni uczciwie za wykonywaną pracę placić takie jest moje zdanie. Pozdrawiam
Ostatnio przez czysty przypadek rozmawiałam z dziewczyną która była w Pruszczu Gdańskim na rozmowie na stanowisko Asystenta Pocztowego - miejsce pracy Politechniczna we Wrzeszczu. Nie miała dobrego zdania - stwierdziła że nigdy się tak nie ubawiła na rozmowie o pracę a szczególnie gdy uslyszała propozycję szefa dotyczącą wynagrodzenia w wysokości 1200 zł (nie wie czy to brutto czy netto ponieważ padła również propozycja otwarcia własnej działalności) hehehe