Widok

Zła obsługa

Dnia 23.02.2011 byłam umówiona na badanie hrt z synem na godzinę 19.30 przyjechałam 19.28 i czekałam aż pan doktor poproś ale chcę dodac ze ja też byłam umówiona na badanie ale pani w rejestracji nie była łaskawa ze ja mam na godzine 19.10 badanie dzieni wcześniej dzwoniłam i pytałam na która ma,po godzinie 20 wszedł pacjent ktory mial na 20 to weszłam do pana doktora za pytac dlaczego tak jest to pan doktor powiedzial mi ze mialam na godzine 19.10 i był bardzo nie przyjemny a wiec uważam ze zawiniła pani ktora siedzi w rejestracji .Dzisiaj sie zarejestrowałam w akademi medycznej w Gdansku i jestem zadowolona.Ale tak tej sprawy nie zostawie zgłosze ta sprawe u kierownika tej placówki lub NFZ. jezeli cos moge podac moj numer telefonu

wypowiedź zmoderowana ( 2012-11-14 09:54:58)

Moja ocena
obsługa: -

jakość usług: -

wyposażenie: -

czas oczekiwania: -

przystępność cen: -

ocena ogólna: -

0.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
To prawda,kopletny chaos terminowy,porazka.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Prawda jest taka,ze logistyka w tej placowce jest na poziomie slabym.Bedac klientem tej placowki /nie raz/nie mialem szczescia byc przyjetym o czasie wskazanym przez panie z recepcji,a mamy XXI wiek,irytujace uczucie.Jesli cos/planing/jest do ''bani'' /od lat/to czas ta recepcje wyslac do obierania kartofli!Sam lekarz to dobry specjalista,jednak sposob traktowania petentow sprawia,ze jednak zmienie lekarza.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Visum skomercjalizowało się. Bez pieniędzy nie dostaniesz się do lekarza w rozsądnym terminie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry