Widok
Zła to mało powiedziane....
Szkoła jest tragiczna , wszystko jest zamiatane pod dywan ,pewnie nie jestem tu osamotniona w tym zdaniu . Dyrektor to pusty śmiech na sali , personel sprzatający to totalna porazka , tylko paru nauczycieli stara się nauczyć nasze dzieci . Powinno przeprowadzić się kontrole w tej szkole kuratorium , rzecznik praw obywatelskich itd.....
dziewczyna NORMALNA w tej szkole to ŻADKOŚĆ podsumowując CZERWONA TWARZ I BIAŁE WŁOSY PAPIEROSY NO JA NIE WIEM kiedyś ktoś mi powiedział BARDZO FAJNA SZKOŁA NIE MA PATOLI GÓWNO PRAWDA stoją i 20 minut na trybunach prostują włosy TAK NIE WYMYSLAM musisz zostać godzinę po szkole żeby cie okocili np. WYCIĄGANIE BUZIĄ ZAPAŁECZEK Z BUCIKÓW TO DYREKRA POWYSŁ ŻEBY POCZUĆ SIĘ JA W GIMNAZJUM !!!!!!!!
Co ty masz do uczniów normalni ludzie jak wszyscy
Mam tam kilka kplerzanek i przyjaciółek i jakoś sie malują i wogule farbują sobie włosy papierosy też palom ale ja sie tym nie przejmuje
Z nimi morzna normalnie pogadać i sie pośmiać
A to nie jest.prawda że jak sie malujesz to jesteś głupia
Tak samo nie jest to prawda że one ciągle przesiadują w łazienkach ...
Mam tam kilka kplerzanek i przyjaciółek i jakoś sie malują i wogule farbują sobie włosy papierosy też palom ale ja sie tym nie przejmuje
Z nimi morzna normalnie pogadać i sie pośmiać
A to nie jest.prawda że jak sie malujesz to jesteś głupia
Tak samo nie jest to prawda że one ciągle przesiadują w łazienkach ...
Jak widzę "uczniów" tej "szkoły" to nie wiem czy śmiać się, czy płakać. Połowa, jeśli nie większość powinna się znajdować w poprawczaku. Dotyczy to zarówno chłopaków jak i (o zgrozo) dziewczyn! Wytapetowane i spalone jak 20 latki, wulgarne, palące papierosy. Zero kultury. Rośnie tylko młoda patologia i plebs społeczny...
Jestem BYŁĄ uczennicą tej szkoły - uczęszczałam tam do szkoły podstawowej (bo tam kiedyś szkoła podstawowa była im. Józefa Konrada Korzeniowskiego! my dzieciaki z rocznika 89' i podobnie pamiętamy czas spędzony w tej szkole :-) było suuper! Ja bynajmniej bardzo dobrze wspominam czas szkoły.
Później dołączono gimnazjum i z podstawówki siuup! do gimnazjum przechodziliśmy:-)
Pamiętam, że w szkole podstawowej w klasach od 4 do 6 nauczano Nas Języka Rosyjskiego - pamiętam go do dziś wszystkie piosenki wierszyki ehhhh. . . .gdzie te czasy!!!!
Pozdrawiam wszystkich co są z rocznika 89' i podobnie i chodzili w tamtym czasie do tej szkoły i tak jak ja fajnie wspominają czas spędzony tam!!!!!!! :-)
Później dołączono gimnazjum i z podstawówki siuup! do gimnazjum przechodziliśmy:-)
Pamiętam, że w szkole podstawowej w klasach od 4 do 6 nauczano Nas Języka Rosyjskiego - pamiętam go do dziś wszystkie piosenki wierszyki ehhhh. . . .gdzie te czasy!!!!
Pozdrawiam wszystkich co są z rocznika 89' i podobnie i chodzili w tamtym czasie do tej szkoły i tak jak ja fajnie wspominają czas spędzony tam!!!!!!! :-)