Widok

Zła to mało powiedziane....

SP nr 3 Temat dostępny też na forum:
Szkoła jest tragiczna , wszystko jest zamiatane pod dywan ,pewnie nie jestem tu osamotniona w tym zdaniu . Dyrektor to pusty śmiech na sali , personel sprzatający to totalna porazka , tylko paru nauczycieli stara się nauczyć nasze dzieci . Powinno przeprowadzić się kontrole w tej szkole kuratorium , rzecznik praw obywatelskich itd.....
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 10
Jestem BYŁĄ uczennicą tej szkoły - uczęszczałam tam do szkoły podstawowej (bo tam kiedyś szkoła podstawowa była im. Józefa Konrada Korzeniowskiego! my dzieciaki z rocznika 89' i podobnie pamiętamy czas spędzony w tej szkole :-) było suuper! Ja bynajmniej bardzo dobrze wspominam czas szkoły.

Później dołączono gimnazjum i z podstawówki siuup! do gimnazjum przechodziliśmy:-)

Pamiętam, że w szkole podstawowej w klasach od 4 do 6 nauczano Nas Języka Rosyjskiego - pamiętam go do dziś wszystkie piosenki wierszyki ehhhh. . . .gdzie te czasy!!!!

Pozdrawiam wszystkich co są z rocznika 89' i podobnie i chodzili w tamtym czasie do tej szkoły i tak jak ja fajnie wspominają czas spędzony tam!!!!!!! :-)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2
Widać ortografii i porządnej pisowni tam jednak nie nauczyli
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Że łeb mały?A to w jakim języku mądralo?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
mam dla ciebie dobrą radę naucz się lepiej pisać bo masz takie błędy że łeb mały
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
czy ktoś wie jaka zasada obowiazuje w tej szkole odnośnie zakwalifikowania dzieci do odp. klasy?
dlaczego dziecko z lepszą średnia i świadectwem z czerwonym paskiem, lepszą ocena z zachowania nie dostało się do wybranej klasy a ci co mieli gorsze wyniki bez problemu przyjęto?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Jak widzę "uczniów" tej "szkoły" to nie wiem czy śmiać się, czy płakać. Połowa, jeśli nie większość powinna się znajdować w poprawczaku. Dotyczy to zarówno chłopaków jak i (o zgrozo) dziewczyn! Wytapetowane i spalone jak 20 latki, wulgarne, palące papierosy. Zero kultury. Rośnie tylko młoda patologia i plebs społeczny...
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 5
Co ty masz do uczniów normalni ludzie jak wszyscy
Mam tam kilka kplerzanek i przyjaciółek i jakoś sie malują i wogule farbują sobie włosy papierosy też palom ale ja sie tym nie przejmuje
Z nimi morzna normalnie pogadać i sie pośmiać
A to nie jest.prawda że jak sie malujesz to jesteś głupia
Tak samo nie jest to prawda że one ciągle przesiadują w łazienkach ...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 14
Sorki pomyłka Geografi ...
Jeszcze raz sory za pomyłke
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7
Dobrze mówisz zostałem kilka razy szarpnięty przez nauczycielke biologi ...
Nauczyciele co niektórzy są nawet psychiczni inaczej mówiąc próbują uczyć jak za komuny
Nie polecam ...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7
dziewczyna NORMALNA w tej szkole to ŻADKOŚĆ podsumowując CZERWONA TWARZ I BIAŁE WŁOSY PAPIEROSY NO JA NIE WIEM kiedyś ktoś mi powiedział BARDZO FAJNA SZKOŁA NIE MA PATOLI GÓWNO PRAWDA stoją i 20 minut na trybunach prostują włosy TAK NIE WYMYSLAM musisz zostać godzinę po szkole żeby cie okocili np. WYCIĄGANIE BUZIĄ ZAPAŁECZEK Z BUCIKÓW TO DYREKRA POWYSŁ ŻEBY POCZUĆ SIĘ JA W GIMNAZJUM !!!!!!!!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5
Wielu nauczycieli jest poj**anych ... natomiast sama szkoła nie jest zła ... chodzę tam od półtora roku ... i jakoś w ryj nie odstałem ... odwalcie się od uczniów ... nic nie wiecie ... ja widzę jak jest i nie jest źle ... także ... pozdro ...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 17
Nie wiem jak teraz jest w tej szkole ale jak ja do niej chodziłam to też nie było za ciekawie ;)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 5