Widok
Zła to mało powiedziane>:/
Skorzystaliśmy z promocji 16% znizki na zamówienie złozone w grudniu z realizacją w marcu. Projekt, szafy, montaż- wszystko cacy -miło, fachowo, porządnie. ALE- drzwi od szafy po dwóch dniach przestały sie zamykać, diody LED zaczęły mrugać, a z rozpatrzeniem reklamacji już nie było ani miło, ani fachowo ani porządnie! Czekalismy półtora miesiąca żeby łaskawie ktos do nas zawitał! Mało tego- dwa razy w umówionym terminie nie tylko nikt nie przyszedł ale nawet nie zadzwoniono do nas, żebysmy nie czekali na darmo! A kiedy wykonałam trzeci telefon- nikt nic nie wiedział o reklamacji. Dla ścisłości- terminy kolejne były znów za 1,5- 2 tygodnie. Panowie zadzwonili wczoraj,że znów nie bedą na 17.00 tylko moga byc o 23.00- czy to nie jest bezczelność? Ostatecznie przyszli dzis rano i znów musze czekać nie wiadomo ile, bo "przecież pasek ledowy jest na zamówienie"- hm.. Czy aby nie dało rady tego zorganizowac przez te półtora miesiąca mojego dzwonienia z reklamacją!? Jestem tak wściekła,ze postanowiłam sie podzielić swoim zdaniem na temat INDECO z tymi, którzy planują z usług Indeco skorzytać niebawem- jesli nie chcecie czekać miesiącami na rozpatrzenie reklamacji- UNIKAJCIE.
Moja ocena
INDECO Trójmiasto
kategoria: Zabudowy, meble na wymiar
obsługa: 1
oferta: 4
jakość usług: 1
terminowość: 1
przystępność cen: 4
ocena ogólna: 2
2.2
* maksymalna ocena 6