Widok
Złamana noga
W grudniu 2016 roku złamałem nogę. Sprawę odszkodowania przekazałem EGO p. Bogackiej. Zostałem miło obsłużony i uzyskałem dzięki tej firmie odszkodowanie, które mnie zadowoliło. PZU potraktowało mnie jak zło konieczne.
Polecam tą firmę, jest uczciwa i profesjonalnie obsługuje klientów.
Warto zwrócić się do nich z problemem.
Zbigniew Jan B.
Polecam tą firmę, jest uczciwa i profesjonalnie obsługuje klientów.
Warto zwrócić się do nich z problemem.
Zbigniew Jan B.
Moja ocena
Europejski Gwarant Odszkodowań
kategoria: Odszkodowania
oferta: 6
jakość usług: 6
skuteczność: 6
ocena ogólna: 6
przystępność cen: 6
6.0
* maksymalna ocena 6
Kochani, nigdy tego nie robiłam, ale dziś będę jak TVN i LOKOWANIE PRODUKTU. Mianowicie, kilkanaście miesięcy temu moja kuzynka z mężem i dziećmi, jadąc busem z całym dobytkiem do nowego domu, ulegli wypadkowi. Sprawca – małolat z dwudniowym prawo jazdy. W wyniku wypadku stracili dziecko ,zdrowie, auto i cały ruchomy dobytek który był w busie. Tragedia, załamanie psychiczne, miesiące w szpitalu itp. Bardzo szybko zgłosił się przedstawiciel największej i najlepszej firmy uzyskującej odszkodowania w Polsce – jak sam twierdził. Nie będę reklamować, bo nie warto. Dostał wszystkie upoważnienia i do dzieła. Po kilku miesiącach zgłosił się z propozycją ugody na 210 tysięcy….żenada, bo 150 tysięcy był warty sam bus. Co ze stratą dziecka zdrowia, uraz do końca życia. Wtedy wraz z rodziną wzięliśmy sprawy w swoje ręce. Oczywiście podziękowaliśmy za współpracę Panu X. Szukaliśmy, pytaliśmy i jakoś trafiliśmy do Pani Joanna Bogacka właścicielki firmy EGO z Gdyni. Pełen profesjonalizm, aż nie wiem co napisać. Dziś otrzymaliśmy wspaniałą wiadomość od Pani Joanny, że jej firma uzyskała …uwaga … OŚMIOKROTNIE WYŻSZĄ kwotę odszkodowania niż poprzednicy proponowali. To się nazywa profesjonalizm! Dziękuję z całego serca w imieniu całej rodziny. Z ręką na sercu polecam firmę EGO Odszkodowania z Gdyni.Kochani udostempniajcie,nigdy nie wiadomo kiedy i komu może się przydać.Płacze z radości..