Widok
Źle się dzieje!!!
Proszę sprawdzić ile ta szkola szuka nauczycieli... wczoraj widziałam, że jest oferta dla nauczyciela historii, wosu, etyki i informatyki. Wcześniej byly ogloszenia dla anglistów i edukacji wczesnoszkolnej
Szok!
Ze szkoły odchodza doceniani przez nas (rodziców) nauczyciele !
To będzie ostatni rok naszej współpracy z tą placówką. Czekamy tylko, aż nasze dziecko zakończy etap edukacyjny!
Szok!
Ze szkoły odchodza doceniani przez nas (rodziców) nauczyciele !
To będzie ostatni rok naszej współpracy z tą placówką. Czekamy tylko, aż nasze dziecko zakończy etap edukacyjny!
Moja ocena
Szkoła Podstawowa
kategoria: Szkoły podstawowe
poziom nauczania: 4
zajęcia dodatkowe: 4
wyposażenie: 4
bezpieczeństwo: 4
ocena ogólna: 1
3.4
* maksymalna ocena 6
Tak z ciekawości - nie wpadła Pani na to, że po zmianach systemu szkolnego może być potrzebnych więcej nauczycieli? I że może być utworzona więcej niż jedna pierwsza klasa (ja o tym na przykład słyszałam podczas dni otwartych). Że szkoła zgodnie z treścią ogłoszeń się rozwija?
Nauczyciele już się żegnali z dziećmi oficjalnie, czy tylko Pani niepotrzebnie sieje panikę? :)
Nauczyciele już się żegnali z dziećmi oficjalnie, czy tylko Pani niepotrzebnie sieje panikę? :)
Moje dziecko chodzi do Te Vizji od roku i szczerze mówiąc do tej pory nic mnie nie zaniepokoiło. Nie zauważyłam zmiany żadnego z nauczycieli jeśli chodzi o wymienione przedmioty. Generalnie zastrzeżeń nie mam bo nie ma co ukrywać ich oferta edukacyjna jest bardzo konkurencyjna w stosunku do innych tego typu placówek w Gdańsku.
Bardzo się Pani myli. Na daniach otwartych powiedzą Pani wszystko, co Pani chce usłyszeć. Czy uważa Pani, że idąc do szkoły zrobić "rozeznanie" powiedzą Pani: mamy problem z kadrą i przez miesiąc jedna z klas nie miała ważnego przedmiotu? I tak, nauczyciele żegnali się z rodzicami, odeszło po tym roku szkolnym 4 nauczycieli i zdaje się, że to nie koniec. 4 to już chyba daje do myślenia, prawda. Zresztą, niech Pani słucha kogo chce, ja również nie polecam.
Moje dzieci uczęszczają do TE Vizja od początku jej istnienia. Jeszcze trzy lata temu pisałam na forum, ze jest to szkoła godna polecenia. Teraz zdecydowanie wycofuję się z tego stwierdzenia. Brak dobrych nauczycieli (z pierwotnej, naprawdę dobrej kadry pozostało tylko trzech nauczycieli z prawdziwego zdarzenia) i zatrudnianie na ich miejsce nauczycieli naprawdę słabych, niepotrafiących przekazywać wiedzy, to tylko jeden z wielu minusów tej placówki. Jeżeli ktoś tu pisze o rozwoju placówki, to naprawdę nie wierzę, że jest to rodzic dziecka tam uczęszczającego. Większość rodziców poszukuje miejsca w innych placówkach prywatnych. Niestety, brak miejsc powoduje, że jeszcze tkwimy w Vizji. zdecydowanie nie polecam i przestrzegam, że wizja szkoły roztaczana przez jej "władze" ma niewiele wspólnego z rzeczywistością.