Widok

Żłobek GDAŃSK CENTRUM

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Już od jakiegoś czasu poszukuję żłobka/opieki dziennej ect. w Gdańsku Głównym/Śródmieściu. Myślę o placówkach prywatnych bo niestety na miejsce w żłobku na Szerokiej musimy jeszcze trochę poczekać. Malucha chcę posłać gdy skończy roczek. Nie mogę znaleźć żadnego tego typu miejsca. Wszystkie prywatne są na nowych osiedlach, daleko od centru. Najbliżej znalazłam na Morenie. Ja pracuję i mieszkam w centrum i szkoda mi tracić czas na stanie w korkach, a nie chce mi się wierzyć, że nie ma nic bliżej centrum. Może jest mniej rozreklamowane? Czy ma ktoś jakieś wieści? Proszę o pomoc.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
też chętnie dowiedziałabym się o punktach opieki w centrum..
Chyba faktycznie nic nie ma w centrum, skoro nikt nic nie pisze...
podbijam, mam podobny problem jak autorka, tyle, że mieszkam bliżej centrum
nie doczytalam i zrozumialam, że autorka mieszka na morenie:) w takim razie mamy dokładnie taki sam problem:)
a słoneczny zakątek na lubuskiej? to rzut beretem od centrum
Witam! Faktycznie, mamy podobny problem:) Czy znalazła Pani miejsce, gdzie można umieścić maluszka w Gdańsku Głównym? Ja na poważnie szukam już od jakiegoś czasu, nic nie mogę znaleźć - najbliżej morena - ale ja pracuję również w centrum i to mi zupełnie nie po drodze. Może Pani udało się znaleźć coś nowego?
Prywatny punkt opieki i rozwoju małego dziecka, kameralnie
http://www.babycare24.pl
Stare Przedmieście ul. Żabi Kruk 1/17

Inne tematy z forum Śródmieście

Bastion Lew (3 odpowiedzi)

Długie Ogrody, gdzie powstaje Bastion Lew, to zlokalizowany nieopodal ścisłego, historycznego...

Scala (144 odpowiedzi)

Apartamenty Scala ze względu na swoją lokalizację umożliwiają życie w centrum miejskich wydarzeń,...

Wendy (4 odpowiedzi)

Osiedle Wendy zlokalizowane będzie u zbiegu ulic Wendy i Węglowej - między portem a miastem, na...

do góry