Widok

Żłobek

Witam rodziców,
Szukam dobrego żłobka w Baninie lecz znalazłam tylko ten w Niezapominajce. Niestety ta placówka nie cieszy się dobrą opinią i szukam innego. Czy możecie coś doradzic?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Tęczowa Przygoda, ale ma dobre opinie i większośc dzieci z Banina tam jest, więc o miejsce ciężko
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
W tęczowej chyba nie ma żłobka....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jest tu masz ofertę http://teczowa-przygoda.pl/index/oferta-edukacyjna/
Posyłam dziecko do niezapominajki od września i na razie nie mam zastrzeżeń, Panie są bardzo fajne, dziecko zadowolone, chętnie chodzi, a to chyba najważniejsze.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
W przedszkolu Kreatywnym na u. Ptysia i Balbiny jest grupa żłobkowa, nie wiem tylko w jakim wieku jest Twoje dziecko. Moje dzieci (dwójka :) ) chodziły tam od 2 r.ż. (ale są też młodsze dzieci) i przez tych parę lat to przedszkole okazało się być jak drugi dom, z nauczycielkami za którymi tęskni się w wakacje i rozwijającymi zajęciami :)
Mój syn też jest w Kreatywnym i podpisuję się pod każdym słowem. Po Novello to miejsce to raj.
Ale super. Zapytam w kreatywnym. Myślałam że to tylko przedszkole. W tęczowej nie ma już miejsc:(
w Novello Niezapominajce Panie zawsze są fajne na początku dopóki nie są demotywowane przez "górę". Brak normalnych umów, urlopów, kwestie dogadywania się... nic dziwnego, że w poprzednich latach poodchodziły do pobliskich przedszkoli/żłobków.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
W Tęczowej Przygodzie jest żłobek, bo moja córka tam chodzi. Polecam!
ja też się podpisuje. Tam jest super

Inne tematy z forum Banino

Krzyki ul. Zlota (3 odpowiedzi)

słuchajcie, średnio co dwa tygodnie w weekendy dochodzą krzyki z ul. Złotej. Taka ślepa uliczka,...

do góry