Widok

Zlot samochodów - Pruszcz Gdański

Co? Gdzie? Kiedy? Temat dostępny też na forum:
Witam, zapraszam wszystkich na zlot samochodów do Pruszcza Gdańskiego - 2 Grudzień godz. 21:00.

Dokładne miejsce będzie podane na w najbliższym czasie na stronie: http://www.facebook.com/pages/Street-Racing/302187549809865

Można tam również znaleźć film z poprzedniego spotkania lub pod linkiem:
http://www.youtube.com/watch?v=UO2TDKDHh7c

Zachęcam do klikania "Lubię to" na powyższej stronie w celu otrzymywania informacji na temat zlotu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Obejrzałam 31 sekund filmu z linka:
12 sekunda: wyprzedzanie na przejściu dla pieszych
14 jazda na światłach awaryjnych
15s filmu przekraczanie znaczne dozwolonej prędkości
28s filmu nie zatrzymanie się na stopie.
I 31 sekunda - nie będę dalej oglądać.
Daje ci szanse.Poproś administratora o skasowanie wątku.Do poniedziałku do rana.W poniedziałek skopiuję film i wyślę do prokuratury.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
O ile będzie jeszcze dostępny
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
No chyba sobie żartujesz kobieto :)
Powiedz mi proszę co prokurator zrobi z tym filmem?
Nikogo nie będą ścigać, zbyt dużo zachodu i chęci ruszenia pupska ze stołka dla kilku wykroczeń drogowych, poza tym rejestrecji nie widać więc prokurator w takim momencie nawet nie kiwnie palcem.
Aaa, jeszcze tak dla formalności nie myśl że osoba która zamieściła film poniesie jaką kolwiek odpowiedzialność, bo straszyć to ty możesz, ale swojego sąsiada, którego piesek narobił guano pod twoim oknem.
PZDR dla społecznych :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ty siebie wyślij do prokuratury haha Że tacy ludzie się rodzą jak Ty to jestem w szoku ;p
Na jakiej podstawie stwierdzasz znaczne przekroczenie prędkości debilu? :D Jesteś kretynem rozumiesz? Tylko się ośmieszasz pisząc cokolwiek w tym wątku
Żebyś się nie zatruła własnym jadem. Że takich jak ty jeszcze nie wytępili. Musisz się nieźle ukrywać .
Gdyby takie dresy były moimi sąsiadami jeździły by co drugi dzień autobusem aż kupili by se miesięczny.
A dresem jest Twój stary hehe I co godzisz się z tym czy karzesz mu jeździć autobusem? A może ojciec Cię zostawił co? Powiedział, że nie przyznaje się do takiego zj..nego dziecka :P
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Chyba będę zmuszony usunąć ten wątek bo z tego co widzę na tym forum nie ma fanów motoryzacji tylko same społeczne kur... :( Tylko szukacie dziury w całym, kto n****ł pod klatką a kto hałasował w nocy z piątku na sobotę ;S Jak macie pisać takie głupoty i straszyć prokuraturą to lepiej nic nie piszcie. A tak poza tym nawet jakbym był społeczniakiem to nie chciało by mi się wysyłać takich rzeczy do prokuratury. Po co skoro żaden uczestnik nie robił mi krzywdy? ;p Ale na szczęście nie należe do takich ludzi. Wysyłaj sobie ten filmik gdzie chcesz może pojawi się na stronie głównej prokuratury będziemy bardziej sławni :D Portal pruszcz.com bardziej się zainteresował tym wydarzeniem : http://pruszcz.com/component/k2/item/4577-zlot-samochod%C3%B3w-wszystkich-marek
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Aa.. bym zapomniał wysłałeś już filmik? Poniedziałek był wczoraj palancie :D

Inne tematy z forum Pruszcz Gdański

Sklep rybny (8 odpowiedzi)

cześć, szukam w pruszczu sklepu ze świeżymi rybami. jest jeszcze gdzieś coś takiego?

Sikorskiego 36 (76 odpowiedzi)

Inwestycja powstaje w zielonym otoczeniu, we wschodniej części Pruszcza Gdańskiego. Niewielka...

do góry