Widok

Złotnik w REALU na Przymorzu - ktos zamawiał obrączki?

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Mam pytanie, czy ktoś zamawiał tam obrączki? Jaki jest koszt za gram złota??

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
My tam zamawiamy. Jedziemy w czwartek :]

My tez tam zamawiamy w tym miesiacu...:)

I jaka cena?? Opłaca sie tam jechać zeby zamówic??

image
Wydaje mi sie ze maja dosc fajne ceny - byli na targach slubnych w tym roku i tam widzialam ich obraczki.
Wiem tez ze na haslo WESELNIK jest 15 % rabatu.

Najlepiej pojechac i sprawdzic

ja zamawiałam ale tytanową więc ile za gram to nie wiem
Dokładnie, na hasło weselnik jest 15% rabatu :) Ceny tak jak u większości

hmmmm no nie wiem.mysmy wybrali obraczki wzorem identyczne jak z aparta.proste plaskie z lekko scietymi brzegami.rozmiar 11 i 24(pisze zeby bylo jakie takie pojecia o ich wielkosci).przy czym 11 ma szerokosc 4 a 24 to 5(4 ginie na rece mojego mezczyzny).kilka miesiecy temu bylismy tam i pani wycenila obraczki na ok 550-650 za pare.bylismy w zeszlym tygodniu -pani powiedziala ze albo upust 10%albo lanscuszek-ale mysmy stwierdzili ze bedziemy sie domagac 15 %i lancuszka bo przeciez na stronie nie jest napisane ze albo albo.nie musze wam chyba mowic jak nas scielo gdy pani powiedziala ze w wyniki podwyzek ceny zlota(3 w ciagu kilku miesiecy)para obraczek bedzie kosztowala ok1000zl.wyszlismy w szoku.lancuszek dostajkesz o warosci 10%obraczek cztli za 100 zl.jesli wytargowalibysmy jeszcze te 15% w co watpie to byloby 150 zl czyli w sumie lancuszek plus znizka to 250zl do przodu czyli obraczki za 750zl.ale szczerze waypie w te znizke.tak czy siak pojechalismy do aparta w kerfurze.i za te same obraczki pani zaapiewala.......ok 670zl:)wprawdzie zaznaczyla ze u nich ceny tez wzrosly i prawdopodobnie nadal beda rosnac .wiec zamowilismy w aparcie.prawdopodobnie ten jubirex z reala nie jest producentem.pozdrawiam beata
ps w jubirexie gram zlota chyba 95 zl kosztuje ale glowy nie dam sobie uciac za to
Ahm :) cóż no wlasnie to mnie martwi ze jakis czas temu dowiadywalismy sie o ceny obraczek a tu slysze ze ceny poszly w gore! Ech chyba nie pozostaje nic innego jak sie tam przejechac i samemu sprawdzic.

image
Tez tak myśle. My jedziemy w czwartek. Ostatnio nasze obrączku kosztowały około 900zł. No zobaczymy...

Fajnie ze piszesz o takich sprawach..... bo zawsze powinno sie placic taka cene jaka sie ustalilo na samym poczatku a nie jakies podwyzki pozatym 15 % to 15 a nie 10%....wkurza mnie cos takiego.....a juz myslalam ze bedzie ok .... przejade sie do aparta i do reala i zobacze co z tego wyniknie.

dokladnie, juz nie ma upustu 15% tylko 10% lub lancuszek. A ceny wcale nie sa powalajace. Wiem, bo mielismy tam kupowac, a w sumie okazalo sie, ze w yes bedzie taniej.

image
image
dla upartych proponuje wydrukowac strone z netu na ktorej jest oferta.moze tak uda sie choc 1 czy 2 osobom przeforsowac .bo w koncu mozna sie wyklocac ze to oszustwo i klamliwa reklama i ewentualnie prosic o rozmowe z kierownikiem ale nie wiem czy to gra warta swieczki.wydaje mi sie ze oni zamawiaja te obraczki w salonach firmowych i dorzucaja marze bo inaczej trudno mi zrozumiec tak kolosalna roznce miedzy znanym firmowym salonem a mniejszym sklepem jubilerskim.takze trzeba pochopdzic i posprawdzac ale mysle ze nie ma co specjalnie odkladac bo podobno ceny maja jeszcze rosnac.beata
A jaka to stronka ich?? Mozecie podac??

image
http://www.trojmiasto.pl/ob.phtml?id_ob=14682
jest tylko cos takiego ale jakby wydrukowac to w calosci widac na gorze strony akyualna date i mozna sprobowac wywalczyc tez znizke bo to jest oferta handlowa,nie napisali ze jest czasowa.jesli macie sile przebicia i nieco klotliwego charakterku mozna sprobowac.moze sie uda

Inne tematy z forum Przymorze Małe

gdzie chodzicie do stomatologa? (11 odpowiedzi)

Gdzie chodzicie do stomatologa częściowo refundowanego przez NFZ? proszę o rady i namiary na...

Willa Krzywoustego (5 odpowiedzi)

W okolicy, w której powstaje Willa Krzywoustego znajduje się bogato rozwinięta infrastruktura -...

Energa - gwarancja stałej ceny - pilna prośba o opinię!! (879 odpowiedzi)

Witajcie.Potrzebuję pilnie opinii.Wydzwania o mnie ENERGA z propozycją gwarancji stałej ceny...

do góry