Widok
hmmmm no nie wiem.mysmy wybrali obraczki wzorem identyczne jak z aparta.proste plaskie z lekko scietymi brzegami.rozmiar 11 i 24(pisze zeby bylo jakie takie pojecia o ich wielkosci).przy czym 11 ma szerokosc 4 a 24 to 5(4 ginie na rece mojego mezczyzny).kilka miesiecy temu bylismy tam i pani wycenila obraczki na ok 550-650 za pare.bylismy w zeszlym tygodniu -pani powiedziala ze albo upust 10%albo lanscuszek-ale mysmy stwierdzili ze bedziemy sie domagac 15 %i lancuszka bo przeciez na stronie nie jest napisane ze albo albo.nie musze wam chyba mowic jak nas scielo gdy pani powiedziala ze w wyniki podwyzek ceny zlota(3 w ciagu kilku miesiecy)para obraczek bedzie kosztowala ok1000zl.wyszlismy w szoku.lancuszek dostajkesz o warosci 10%obraczek cztli za 100 zl.jesli wytargowalibysmy jeszcze te 15% w co watpie to byloby 150 zl czyli w sumie lancuszek plus znizka to 250zl do przodu czyli obraczki za 750zl.ale szczerze waypie w te znizke.tak czy siak pojechalismy do aparta w kerfurze.i za te same obraczki pani zaapiewala.......ok 670zl:)wprawdzie zaznaczyla ze u nich ceny tez wzrosly i prawdopodobnie nadal beda rosnac .wiec zamowilismy w aparcie.prawdopodobnie ten jubirex z reala nie jest producentem.pozdrawiam beata
ps w jubirexie gram zlota chyba 95 zl kosztuje ale glowy nie dam sobie uciac za to
ps w jubirexie gram zlota chyba 95 zl kosztuje ale glowy nie dam sobie uciac za to
dla upartych proponuje wydrukowac strone z netu na ktorej jest oferta.moze tak uda sie choc 1 czy 2 osobom przeforsowac .bo w koncu mozna sie wyklocac ze to oszustwo i klamliwa reklama i ewentualnie prosic o rozmowe z kierownikiem ale nie wiem czy to gra warta swieczki.wydaje mi sie ze oni zamawiaja te obraczki w salonach firmowych i dorzucaja marze bo inaczej trudno mi zrozumiec tak kolosalna roznce miedzy znanym firmowym salonem a mniejszym sklepem jubilerskim.takze trzeba pochopdzic i posprawdzac ale mysle ze nie ma co specjalnie odkladac bo podobno ceny maja jeszcze rosnac.beata
http://www.trojmiasto.pl/ob.phtml?id_ob=14682
jest tylko cos takiego ale jakby wydrukowac to w calosci widac na gorze strony akyualna date i mozna sprobowac wywalczyc tez znizke bo to jest oferta handlowa,nie napisali ze jest czasowa.jesli macie sile przebicia i nieco klotliwego charakterku mozna sprobowac.moze sie uda
jest tylko cos takiego ale jakby wydrukowac to w calosci widac na gorze strony akyualna date i mozna sprobowac wywalczyc tez znizke bo to jest oferta handlowa,nie napisali ze jest czasowa.jesli macie sile przebicia i nieco klotliwego charakterku mozna sprobowac.moze sie uda