Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Karolina - ocena Złoty Staw to świetny lokal na wszelkiego rodzaju imprez. Obsługa w pełni...
~Karolina
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 24 stycznia 2025

Piecia - ocena Super impreza,!!!!!!!
~Piecia
-

dodano: 23 stycznia 2025

Alexis - ocena Bardzo profesjonalnie przygotowane i.prezy w których uczestniczylam....
~Alexis
-

Edyta - ocena Byłam na niejednej już imprezie organizowanej Przez Złoty Staw. Zawsze...
~Edyta
-

Martyna - ocena Rewelacja ! Pełen profesjonalizm!!
~Martyna
-

Mariusz - ocena Super miejsce, świetna obsługa, mega jedzenie Polecam w 100%
~Mariusz
-

Ania.A.K. - ocena Piękna, przestronna, klimatyczna sala. Pyszne jedzenie, miejsca noclegowe dla...
~Ania.A.K.
-

Anna Wolska - ocena super profesjonalna obsługa, pyszne jedzenie i piękny wystrój
~Anna Wolska
-

Andzia - ocena Najlepsza sala w Trójmieście, wspaniała obsługa i pyszne jedzenie
~Andzia
-

Anna - ocena Piękna sala,pyszne jedzonko,przemiła obsluga i niezastąpiony Pan Mariusz...
~Anna
-

Krzysztof z Borkowa - ocena Chcielibyśmy się podzielić z wami wszystkimi jak cudownie było na sali Złoty...
~Krzysztof z Borkowa
-

ostatnia odp. 2 miesiące temu

dodano: 16 grudnia 2024

Ewa - ocena Byłam wczoraj na zabawie andrzejkowej zorganizowanej przez Złoty Staw....
~Ewa
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 25 listopada 2023

Anita - opinia Szczerze polecam. Super miejsce. Organizowałam tam imprezę, a raczej nic nie...
~Anita
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 4 sierpnia 2023

m.ulka - opinia wątek zamknięty Razem ze znajomymi bawiliśmy sie w Złotym Stawie na Sylwestra. Wszyscy byli...
~m.ulka
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 14 stycznia 2022

Adam - opinia wątek zamknięty Organizowałem w Złotym Stawie swoje urodziny. Pyszna kuchnia i świetna...
~Adam
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 26 października 2021

Joanna - opinia wątek zamknięty Wraz z rodziną jesteśmy pod wrażeniem suto zastawionych stołów przepyszny...
~Joanna
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 10 października 2020

Polecamy wątek zamknięty W Złotym Stawie mielismy przyjecie ślubne 16.03. Pani Monika wszystko...
~Karolina
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 20 marca 2019

Wesele wątek zamknięty W Złotym Stawie organizowaliśmy wesele. Z całym sercem możemy polecić to...
~Krzysztof
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 12 listopada 2018

Wesele 17.08.2018 wątek zamknięty Jestem pod wrazeniem obsługi i organizacji, z niczym nie było najmniejszego...
~Roma
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 18 sierpnia 2018

Wesele wątek zamknięty Złoty Staw szkoda że nie można dać wyższej oceny :-) Nasz przepiękny Dzień...
~Żaneta
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 27 czerwca 2018

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry