Widok

Zmarszczki na czole

Mam okropne zmarszczki na czole. Doradzicie jak się ich pozbyć?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

warto skorzystac z uslug medycyny estetycznej, ja chodze na zabiegi usunięcia zmarszczek do dr Żukowskiej.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

oooj... u mnie sie pojawily pierwsze mimiczne i ja juz panikuje :D

No jak pierwsze, to warto zastosowac jakis krem przeciwzmarszczkowy, zeby chociaz przystopowac :)

Dobry i na zmarszczki i ogólnie na ujednienie ciała, na cellulit, rozstepy jest Olejek Busajna. pochodzacy z Arabii Saudyjskiej. Znakomity, naturalny, bez chemii, nawet dla alergików

a jaki polecasz tak na poczatek?? cos konkretnego?

Taaak, u mnie fajnie sie sprawdzil ten https://www.notino.pl/la-roche-posay/redermicc-przeciwzmarszczkowy-krem-na-dzie-i-na-noc-do-cery-normalnej-i-mieszanej/ przy regularnym stosowaniu naprawde mega

Mnie tam bardzo pomaga Serum 7 olejow zamiennik kremu. pomaga na starzenie skory, poprawia jej koloryt, wygładza, ujędrnia, znakomicie działa na zmarszczki. a jakie wydajne

Przy bardzo głębokich pomoże tylko botox

Byłam na botoxie kilka miesięcy wstecz z klinice Humana Medica Omeda w Biąłymstoku, polecam dr Dorotę Żukowska, jest świetna
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

moja mama robiła sobie jakiś zabieg i efekt ekstra

A może jakies serum dobrej jakosci warto wyprobowac? Ja od jakiegos czasu stosuje z Senelle, maja taka nowosc, serum naprawcze przeciwzmarszczkowe. Przy regularnym stosowaniu naprawde widac duzą poprawe :) Skora w o niebo lepszej kondycji

Na zmarszczki na czole najlepsze jest botoks. Wiem, że w Magicznej Klinice pracują na Allerganie, podobno jest to bardzo dobry preparat. Mają zresztą jakąś promocję teraz ;)

masaże z jaimś dobrym kremem na zmarszczki albo ostrzykanie kwasem hialuronowym, zaleznie od tego jak głębokie są

Całkowicie się pobyć zmarszczek nie można. Ale zabiegi jak najbardziej pomogą oraz dobra pielęgnacja. Mi się sprawdza krem Tremella firmy Efektima. Ma innowacyjną formułę nie widziałam żeby inne kremy miały taki skład

pielęgnacja!!! to podstawa, może od razu nie będzie widać efektów ale na dłuższą metę nic innego nie pomoże. Szczególnie zainwestuj w witaminę C, efekty widać dużo szybciej niż się wydaje. Ja bardzo polecam! Jeśli, chcesz trochę na tym zaoszczędzić to polecam poszukać w sieci rabatów czy cashbbacku bo zawsze zostaje coś w kieszeni a na https://my.picodi.com zawsze coś mają, czy to do hebe czy w innym miejscu.

przestalam wierzyc w te wszystkie super kremy na zmarszczki. zaczelam korzystac z medycyny estetycznej. na zabiegi wybieram sie do dr Żukowskiej.

Polecam pójść do profesjonalnej kliniki lub salonu kosmetycznego i tam dobiorą odpowiedni zabieg do typu skóry i głębokości zmarszczek. Ja miałam robiony wampirzy lifting w klinice Unident Union (Wrocław) i bardzo ładnie wygładziły się zmarszczki

Ale serum nie pomoże jeśli problem jest w zmarszczkach mimicznych na twarzy a sama miałam problem właśnie z takimi zmarszczkami Tak wiec z tego powodu postanowilam wybrać się na botoks, zabieg moze nie jest taki przyjemny ale daje dobre efekty na zmarszczki Pozbyłam sie brzydkich zmarszczek na twarzy na czole bo właśnie z tą okolicą miałam problem.

Nie wiem czy na forum jest ktos z Krakowa, ale jeśli chcielibyście wybrać się na botoks, mogę polecić te klinikę:
https://bonadea-krakow.net.pl/oferta/dermatologia-estetyczna/azzalure-botox-toksyna-botulinowa-typu-a-2/

Byłam tam na botoksie kilka razy i jestem bardzo zadowolona z warunków.

botoks jest dobry na zmarszczki
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Cześć. W jakich miejscach robicie botoks? Możecie coś polecić? Korzystam z ClinicaNova, ale chętnie dowiem się, gdzie Wy wykonujecie botoks.

Inne tematy z forum Kobieta

Bardzo dobry adwokat sprawy spadkowe trójmiasto (26 odpowiedzi)

Tak w temacie możecie kogoś polecić?

Kupujcie może naturalne kosmetyki? (98 odpowiedzi)

Cześć. Kupujcie może naturalne kosmetyki? Możecie polecić mi jakiś dobry sklep oferujący szeroki...

Jakie perfumy na co dzień? (6 odpowiedzi)

Jakich perfum używacie na co dzień? Pytam, ponieważ szukam czegoś oryginalnego - najlepiej...

do góry