Widok

Zmowa milczenia

Kryminalne Trójmiasto Temat dostępny też na forum:
Czy w naszym mieście panuje zmowa milczenia??
czy redaktorzy portalu udają że się nic nie wydarzyło??
2 dni temu podczas zatrzymania przez policję został pobity i zmarł w szpitalu młody chłopak.
Ojciec jak go zobaczył w szpitalu to nie mógł rozpoznać syna.
Rozumiem że albo jest sprawa tak schowana że nikt o niej nie wie albo wszyscy wiedzą tylko nie chcą jej nagłaśniać.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 11
Ponieważ miał chłopaczyna 'przewartościowane' życie...To tak jakbyś zapytała dlaczego nastolatek wystrzelał swoją rodzinę po obejrzeniu Amityville....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Bo z jednej strony, kiedy do dziadka się ktoś włamuje przez okno, dziadek powinien wyciągnąć zza szafy flintę i chwasta po prostu (w majestacie prawa i przy aplauzie sąsiadów) odstrzelić.
==
Jasne, nawet jak wspomniany Dziadek ma zaćmę i niedowidzi. Tylko oby któregoś z tych aplauzujących sąsiadów nie postrzelił przy okazji.
Są w społeczeństwie ludzie niezdolni do samoobrony. I bandzior o tym wie, dlatego padają jego ofiarami.
Ale tu role się odwróciły bo nie spodziewał się, że Policjanci również nie będą mieli żadnych skrupułów, jak on sam. I z napastnika stał się ofiarą.
Trafił swój na swego.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
read between the lines

https://www.youtube.com/watch?v=hB-jNPVK674
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
@Zet :) I pięknym, łagodnym 'slalomem między świerkami' ;) zdążamy do punktu, że odwieczny 'konflikt' między męskim, a kobiecym punktem widzenia jest bezsensowny :)
'pozbawiona jest Pani męskiej wyobraźni'
Tak Zet :) Jestem :) Co nie znaczy, że jej nie szanuję i nie doceniam :) Yang- Ying :) Taki jest porządek świata :) Niezbędny do tego, aby ten show zwany życiem mógł trwać :) W przeciwnym razie alibo pozabijalibyście się w mgnieniu oka alibo też umarłybyśmy z 'nudów' ;)))
Wiary w ludzi mam podobno w nadmiarze ;))))) Ja po prostu nie lubię 'pitolenia'.... ;)))) A brakuje mi sensownych ludzi, którzy NAPRAWDĘ chcą zrobić coś sensownego i nie boja się konsekwencji.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Hydepark

Kawa czy Herbata - rano (230 odpowiedzi)

Piszcie co lubicie wypić rano - i dlaczego. Ja pijam wcześnie rano sypaną 2 łyżeczki z mlekiem +...

Bojano / Stołówka / Szkoła Podstawowa w Bojanie / investo pan Stopikowski (8 odpowiedzi)

Witam, zwracam się do Państwa z zapytaniem czy ktoś z korzystających i zamawiających posiłki dla...

Grajdołki (374 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry