Widok

Znajdą się chętni do wspólnych ćwiczeń, spacerów? Gdańsk-chełm

Kobieta Temat dostępny też na forum:
Mam pytanie, chciałam zapisać się na aerobik do klubu ALF, ale ciekawa jestem opinii. Jaki jest klimat? Może ktoś chodzi i napisze parę słów? :)

A druga sprawa to może jest ktoś z Chełmu chętny np. na wspólne bieganie, ćwiczenia, albo na początek może na szybkie spacery, bo nie wiem czy moja kondycja pozwoli mi biegać ;-)

Pozdrawiam!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja też szukam kogoś do biegania (Chełm), no i najlepiej wieczorami bo od 8 do 16 pracuję...
Witam!

Jestem również zainteresowana wspólnym chodzeniem na fitness :-) ale,tak od 18.00 bo do 16.30 pracuję.
a po 20 chodzcie pobiegac :
Ja również jestem chętna:) ale raczej na szybkie spacery:) ćwiczyłam trochę sama w domu, ale nie mogę się jakoś zmobilizować, żeby robić to systematycznie...w grupie to co innego:)
mieszkam przy Więckowskiego
a nie chcesz chociaż truchtem pobiegac?:P Ja przy kościele p.w. św. Urszuli mieszkam...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
no nie wiem czy dałabym radę;) może bardzo wolnym truchtem tak:)))
az tak slaba kondycje masz?:)
Fajnie, że się wątek rozwinął ;) Ja mieszkam przy ul.Witosa, też raczej preferuję późne popołudnie, bo do 17 pracuję, więc zanim wrócę do domu i się ogarnę to mogę tak ok. 18:00-18:300 wyjść. Moja kondycja jest w opłakanym stanie, rzekłabym, że nie mam żadnej kondycji, dlatego wolałabym na początek jakieś ćwiczenia, szybkie spacery.
W jakim jesteście wieku?

Pozdrawiam!
Ja też mam słabą kondycję, ale bardzo chciałabym zrzucić chociaż 3kg...na początek:) ogólnie bardzo lubię szybkie spacery, jeśli chodzi o godziny to mogę się dostosować, ponieważ aktualnie zajmuję się domem i dziećmi, godz. 18:00 jest ok. Mam 35 lat.
Pozdrawiam.
Zrzucić to ja też bym chciała, ale o wiele więcej, dlatego myślę, że na początek coś lżejszego żeby się nie przeciążać ;-)
dobra, ogarnijcie sie ;p jest ktos chetny biegac dzisiaj (nawet lekkim truchtem) okolo 20/21? jestem w trakcie jedzenia, wiec wczesniej nie dam rady. Ja nie chce zrzucac kilogramow tylko popracowac nad kondycja i pomyslec o rzuceniu palenia ;)
Dzisiaj już nie dam rady, dopiero wróciłam do domu. Może jutro? Jak Wam pasuje? KTO CHĘTNY?

I gdzie chcecie biegać? ;)
No i jak? Jest ktoś chętny na szybkie marsze między 18:00 a 19:00?
Paulina: mi to obojętnie, moge biegac wszedzie, tylko gdzieś tak około 20 pasowałoby Ci? Bo wrocę z pracy chwilę przed 17.. a zanim zjem, strawię itd to pewnie około 20 będzie. Jeżeli tak to gdzie byśmy się spotkali? Ja przy kościele na cieszyńskiego mieszkam, jak coś to zaproponuj cos
Oli: a w pozniejszych godz pasowaloby Ci? miedzy 19 a 20 np?
Jak się wyrobię to idę dzisiaj o 19:30 na 30min szybkiego marszu. Ruszam spod byłego Bomi. Jak pasuje to można dołączyć ;)
a jak sie nie wyrobisz to napiszesz tu?:> i gdzie jest stare bomi?;p
Napiszę :) A bomi jest koło wieżowców przy ul.Witosa :)
pytalem, bo nie znam tamtych okolic. to najpozniej o 19 napisz... bede o 19:30. Ciekawe tylko skad bede wiedzial ze z Toba mam biegac jezeli sie zdarzy, ze kilka osob bedzie w okolicy biegało : D
A jak ja Ciebie poznam? Ja idę na szybki spacer, od biegania to chyba bym umarła ;)
Oli dołączysz dzisiaj? :)
Nie planowałam biegać z facetami..:) także ja odpadam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Przemek jak szukasz do biegania to nie zawracaj dziewczynom..d . Bo one mowie o szybkim spacerze marszu a nie bieganiu. beda cały czas w tyle . bez sensu. Znajdź sobie osobe do biegania z dobra kondycja. I najlepiej faceta.... ja tez nie biegałabym z obcym facetem... chociazby ze wzgledów bezpieczenstwa
Faktycznie. Lepiej zachować ostrożność...
I rzeczywiście Przemku jak Ty masz dobrą kondycję i wolisz biegać to na nic Ci moje towarzystwo.
Nie ma problemu ;)
Hej szukasz jeszcze kogoś chętnego do biegania ?
Z tego co widzę wydajesz się być najbardziej mobilizujący.
Ja mam 23 lata i mam mega motywację do ćwiczeń chętnie nawet treningi insaniti, spacery, pływalnia ...
Mój email sambaleo@wp.pl
;-)
Hej , mam na imieedyta , jesli miałabys chęc i ochote możemy zaczac chodzic na areobik w wodzie raz lub dwa razy w tyg przylatuje na 5 tyg , moje gg 3743612
Świetne zajęcia na Chełmie- "STREFAAKTYWNA". Polecam.
Ja też jestem chętna na bieganie. Mieszkam na witosa mam 25 lat. Moglybyśmy pobiegać na tym "stadionie" na witosa na początku. Może oficajnie zaczniemy od piatku. W czwaretk tłusty czwartek , więc od piątku możemy zacząć intensywne odchudzanie grupowe ( bedziemy sie wspierać). Co Wy na to?
Jakbyście były chętne to dajcie znać na maila dominika.borecka@gmail.com
Ja też jestem chętna na szybkie spacery :). Najlepiej koło 21, ale jak to za późno to może na 20 dam radę. Jestem po 30 :P. Do towarzystwa mam jeszcze haskiego.
image
A nie ma żadnej chętnej dziewczyny na szybkie spacery w godz. 18:00 - 19:30?
Ja jestem chętna na aerobik lub zumbę ewentualnie spacer z kijami, bo do biegania mam słabą kondycję. Obecnie wychowuje 1,5 roczne dziecko, mam 32 lata mieszkam na szpora, wiec najbliżej do zbiornika wodnego, jeśli chodzi o jakieś bieganie... A aerobik w szkole tańca Gabi na dragana (tj. w szkole) jest dosyć intensywny i dający efekty(chodziłam tam rok temu).Możemy zacząć od poniedziałku po 18tej najlepiej. Jest ktoś chętny to piszcie na emaila: agaj.81@o2.pl
Ja również jestem z Chełmu :) i planuje od 01-04-2013 zacząć intensywnie pracować nad sobą ;) zapisuje się na zajęcia do ForFit, które mieści się na terenie basenu przy gimnazjum. Może któraś z dziewczyn byłaby chętna się dołączyć? :) Razem zawsze raźniej. U mnie pełna motywacja! Mam nadzieje że będzie fajnie.
image
image
Hej

Znalazłas kompana do biegania?:)
Ja chciałam zacząć ale samej, wiadomo, nie ma takiej motywacji. No i jak jest dzien ze sie nie chce to trzeba kogos zeby zmotywowal:)
Dobra dziewczyny! Podbijam temat jeszcze raz i na początek chciałabym zacząć od spacerów, szybkiego marszu, bo kondycje mam tragiczną, a do tego kolana obciążone. Kto jest chętny na Chełmie, najlepiej w okolicy Witosa, Dragana to przez ten tydzień zbieram chętnych i może jakaś grupka nam się zbierze :)
Ja osobiście jeszcze do tego dołączam dietę i od czerwca chciałabym też coś więcej (może aqua aerobik, albo vacu well tylko musze rozeznanie zrobić...)

Dajcie znać! :)

Pozdrawiam :)
Co do kolan to polecam Animal Flex. Moje kolana, ogólnie stawy były w opłakanym stanie, biore te witaminy od 2 miesięcy i teraz pedałuje po 10-15 km i w podobne trasy biegam :)
Jestem chetna na szybkie spacery. Najlepiej pasuje mi 20.00.
A probowalac Quiqong? Ja chodzilam na to na morene. Rewelacja na poczatek kariery sportowej:-)

Czekam na info kiedy zbiorka.
ja też jestem chętna :)
od czerwca na okres letni zamierzamy w klubie Yoko Fitness (ul. Cieszyńskiego 15) wprowadzić zajęcia fitness w terenie - Bootcamp, odpowiednio dostosowane do każdego uczestnika, z indywidualnym monitorowaniem postępów.. (grupy ok 12-14 osobowe) .. połączenie marszu/truchtu/biegu, z ćwiczeniami wzmacniającymi i interwałowymi pod okiem wykwalifikowanej instruktorki.. Jeśli chodzi o ceny, na pewno korzystniejsze im więcej osób się zgłosi :)..... już teraz zapraszamy serdecznie, info wkrótce na fb....https://www.facebook.com/pages/Yoko-Fitness/202771493152050?fref=ts
hej:P kto może jutro czyli niedziela rano?bo widzie ze wszytkim pasuje wieczor mi raz tak raz tak ;)mieskzam kolo dragana
Ja też biebam , a jesienią do lata chodzę dodatkowo do Pani Yvetty na AQUA AEROBIC z ARGONAUT .

Polecam http://www.argonaut.gda.pl/aquaaerobic/aquaaerobic.php
Ja bym była chętna na bieganie w "babskim" towarzystwie. Mam 7 miesięczne dziecko, więc chciałabym zrzucić trochę kg. Po 20tej mam już więcej wolnego czasu, ale sama to mam słabą motywację. Mieszkam przy Więckowskiego i mam 32lata. Może ktoś chętny?
hej dziewczyny :) ja też bym chętnie do Was dołączyła i spróbowała pobiegać :) bo zbieram się już od dłuższego czasu ale nie mam z kim
ja jestem chetna i mieszkam kolo dragana :) pisz na meila ;) bas-kus @wp.pl i od razu numer podaj żeby się zgadac
A o jakiej porze chciałybyście biegać? Mi najbardziej pasowałaby godzina po 20tej.
Hej
Ja zbieram się już jakiś czas na aqua aerobik ale nie mam z kim, razem będzie raźniej:) Mój email: agaj.81@o2.pl

Pozdrawiam
Hej, ja jestem chętna na aqua aerobik, napiszę Ci również maila :-) Pozdrawiam
Sylwia

Inne tematy z forum Chełm

Kurczak z rożna - gdzie w okolicach Ujeściska? (8 odpowiedzi)

Czy jest gdzieś w okolicach (tak do kilku km) ulicy Płockiej jakiś punkt gdzie można kupić...

Galeria Chełm (3 odpowiedzi)

Czy to potwierdzone że galeria Chełm działa tylko do 31.12?

do góry