Widok
Znajdą się chętni do wspólnych ćwiczeń, spacerów? Gdańsk-chełm
Mam pytanie, chciałam zapisać się na aerobik do klubu ALF, ale ciekawa jestem opinii. Jaki jest klimat? Może ktoś chodzi i napisze parę słów? :)
A druga sprawa to może jest ktoś z Chełmu chętny np. na wspólne bieganie, ćwiczenia, albo na początek może na szybkie spacery, bo nie wiem czy moja kondycja pozwoli mi biegać ;-)
Pozdrawiam!
A druga sprawa to może jest ktoś z Chełmu chętny np. na wspólne bieganie, ćwiczenia, albo na początek może na szybkie spacery, bo nie wiem czy moja kondycja pozwoli mi biegać ;-)
Pozdrawiam!
Fajnie, że się wątek rozwinął ;) Ja mieszkam przy ul.Witosa, też raczej preferuję późne popołudnie, bo do 17 pracuję, więc zanim wrócę do domu i się ogarnę to mogę tak ok. 18:00-18:300 wyjść. Moja kondycja jest w opłakanym stanie, rzekłabym, że nie mam żadnej kondycji, dlatego wolałabym na początek jakieś ćwiczenia, szybkie spacery.
W jakim jesteście wieku?
Pozdrawiam!
W jakim jesteście wieku?
Pozdrawiam!
Przemek jak szukasz do biegania to nie zawracaj dziewczynom..d . Bo one mowie o szybkim spacerze marszu a nie bieganiu. beda cały czas w tyle . bez sensu. Znajdź sobie osobe do biegania z dobra kondycja. I najlepiej faceta.... ja tez nie biegałabym z obcym facetem... chociazby ze wzgledów bezpieczenstwa
Ja też jestem chętna na bieganie. Mieszkam na witosa mam 25 lat. Moglybyśmy pobiegać na tym "stadionie" na witosa na początku. Może oficajnie zaczniemy od piatku. W czwaretk tłusty czwartek , więc od piątku możemy zacząć intensywne odchudzanie grupowe ( bedziemy sie wspierać). Co Wy na to?
Jakbyście były chętne to dajcie znać na maila dominika.borecka@gmail.com
Jakbyście były chętne to dajcie znać na maila dominika.borecka@gmail.com
Ja jestem chętna na aerobik lub zumbę ewentualnie spacer z kijami, bo do biegania mam słabą kondycję. Obecnie wychowuje 1,5 roczne dziecko, mam 32 lata mieszkam na szpora, wiec najbliżej do zbiornika wodnego, jeśli chodzi o jakieś bieganie... A aerobik w szkole tańca Gabi na dragana (tj. w szkole) jest dosyć intensywny i dający efekty(chodziłam tam rok temu).Możemy zacząć od poniedziałku po 18tej najlepiej. Jest ktoś chętny to piszcie na emaila: agaj.81@o2.pl
Ja również jestem z Chełmu :) i planuje od 01-04-2013 zacząć intensywnie pracować nad sobą ;) zapisuje się na zajęcia do ForFit, które mieści się na terenie basenu przy gimnazjum. Może któraś z dziewczyn byłaby chętna się dołączyć? :) Razem zawsze raźniej. U mnie pełna motywacja! Mam nadzieje że będzie fajnie.
Dobra dziewczyny! Podbijam temat jeszcze raz i na początek chciałabym zacząć od spacerów, szybkiego marszu, bo kondycje mam tragiczną, a do tego kolana obciążone. Kto jest chętny na Chełmie, najlepiej w okolicy Witosa, Dragana to przez ten tydzień zbieram chętnych i może jakaś grupka nam się zbierze :)
Ja osobiście jeszcze do tego dołączam dietę i od czerwca chciałabym też coś więcej (może aqua aerobik, albo vacu well tylko musze rozeznanie zrobić...)
Dajcie znać! :)
Pozdrawiam :)
Ja osobiście jeszcze do tego dołączam dietę i od czerwca chciałabym też coś więcej (może aqua aerobik, albo vacu well tylko musze rozeznanie zrobić...)
Dajcie znać! :)
Pozdrawiam :)
od czerwca na okres letni zamierzamy w klubie Yoko Fitness (ul. Cieszyńskiego 15) wprowadzić zajęcia fitness w terenie - Bootcamp, odpowiednio dostosowane do każdego uczestnika, z indywidualnym monitorowaniem postępów.. (grupy ok 12-14 osobowe) .. połączenie marszu/truchtu/biegu, z ćwiczeniami wzmacniającymi i interwałowymi pod okiem wykwalifikowanej instruktorki.. Jeśli chodzi o ceny, na pewno korzystniejsze im więcej osób się zgłosi :)..... już teraz zapraszamy serdecznie, info wkrótce na fb....https://www.facebook.com/pages/Yoko-Fitness/202771493152050?fref=ts
Ja też biebam , a jesienią do lata chodzę dodatkowo do Pani Yvetty na AQUA AEROBIC z ARGONAUT .
Polecam http://www.argonaut.gda.pl/aquaaerobic/aquaaerobic.php
Polecam http://www.argonaut.gda.pl/aquaaerobic/aquaaerobic.php