Widok
Znakomite wykonanie
W sklepie zakupiłam deski drewniane z usługą ich położenia. Jestem w 100 % zadowolona. Dlaczego ? Zakupiłam podłogi pod koniec grudnia, jeszcze w starych cenach, z opcją dostarczenia ich w późniejszym terminie, tj. w kwietniu. Nie musiałam zatem martwić się o to, gdzie mam przechowywać produkt. Następnie, w związku z przedłużaniem się prac wykończeniowych w moim mieszkaniu, musiałam przesunąć termin położenia podłóg aż o miesiąc. Firma Stol-Pran nie robiła z tego powodu problemu (w tym również z przechowaniem desek u siebie). Gdy już doszło do wykonywania usługi okazało się, że mam do czynienia z profesjonalistami. Panowie układający podłogi zadbali o perfekcyjne przycięcie desek oraz o jak najmniej widoczne połączenie ich z płytkami podłogowymi (zależało mi na tym, aby nie stosować listew łączących dwa rodzaje nawierzchni). Warto też dodać, że prace wykonane zostały z zachowaniem czystości. Nie było w pomieszczeniach pyłu po przycinaniu, kartony po deskach były równiutko poukładane jeden w drugi, to samo z wiaderkami po kleju, przez co można było zaoszczędzić miejsce w worku na gruz. Niby to nic wielkiego, ale to takie właśnie szczegóły świadczą o jakości usług.
Moja ocena
obsługa: 6
oferta: 6
jakość asortymentu: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6