Widok

Znalazlam sklep z 60-65 A,B,C:)

Jakie było moje zaskoczenie nie musze mowic kiedy weszłam do sklepu pytając o biustonosz 60 B a mila ekspedientka podała mi kilka roznych:)rozmiary 65 A B C Dz metki,ale biustonosze maja gume ktora mozna zwezic ile sie chce,wiec spokojnie 60 i ciasno.Sklep Intimissimi w Galerii Bałtyckiej we Wrzeszczu.Ceny od 39 zl do około 89 zł.Aktualnie sa promocje na wybrane modele(bardzo ładne).Dosyc duzy wybor,bo i miekkie i z fiszbinami.Koronki,bez koronek.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
przeglądalam już Brastop i naprawdę fajne modele tam mają

czytałam też na LB opinie o sklepach i powiem szczerze, że niektóre mnie przeraziły... ehh, mam nadzieje że jak się w końcu skuszę to ominą mnie wszelkie problemy z przesyłkami

To coś ostatnio się porobiło, na poczcie pozatrudniali ludzi z "łapanki" i było więcej kradzieży. Sklepy są generalnie w porządku.

U mnie, odpukać, jak na razie wszystko ok, nawet paczka z Figleaves doszła przed samymi świętami w 10 dni.
rewelacja...10 dni, rzeczywiście szybciej niż w Polsce

przeglądam sobie teraz ofertę Peachfield i nawet mi się podoba jedna Freya-może sobie zamówię na próbe w przyszłym miesiącu ;)

Tylko na początek dobrego rozmiaru nie Arabellę - Arabella nie jest polecana dla początkujących, bo to dość kapryśny stanik. Chociaż fakt, że jest prześliczna:)
Bez świąt paczki dochodzą nawet w 4 dni... Z wiekszości sklepów paczki są nadawane już tego samego dnia, z Anglii wychodzą błyskawicznie, reszta zależy od naszej poczty.