Widok

Znicze na mostku koło łon

Witam. Czy wie ktoś co się wydarzyło na mostku koło łon? Stoją na nim znicze dosyć świeże.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Chyba chłopak ze stogow popełnił samobójstwo lub coś mu się tam stało. Wiem tyle że nie żyje
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Mój śp kolega wczoraj w nocy popełnił samobójstwo na łonach :( A znicze postawiliśmy my
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bardzo mi przykro. Niech spoczywa w pokoju (*)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wiadomo dlaczego ?

Nie wiadomo
Nikt się tego po nim nie spodziewał

Obyście to posprzątali a nie te z mostku zostaną wrzucone do kanałku a reszta przez napitych i naćpanych roztłuczona w ramach zabawy.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 17

Byś się wstydził
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

A ja popieram. Niech stawiaja znicze, ale pozniej niech je rowniez posprzataja. A jak tak bardzo chca to beda mogli stawiac je na cmentarzu. Chodze przez mostek prawie codziennie z dzieckiem i nie chcialabym zeby zrobil sobie krzywde na potluczonych zniczach. Tam jest tyle smieci, wiecej szkiel juz nie potrzeba.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 7

Popierasz bo to dla ciebie tylko obcy chłopak, a gdyby to był tobie ktoś bliski..?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jak można tak w ogóle napisać
Czy to jest dziwne ze chcemy upamiętnić naszego dobrego przyjaciela? Nie wydaje mi sie zeby żeby ktoś szedl i specjalnie tlukl znicze, nie są na drodze, na mostku są z boku, da sie przejsc więc w czym problem? Radzę czasami pomyslec o uczuciach innych niż patrzeć na czubek własnego nosa.
Gdyby Ciebie spotkało takie coś, też chciałbyś/chchciałabyś jakoś upamiętnić to miejsce.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Szlam tamdedy w sobotę do garazu. Widziałam młodzież. Pytałam się. Co się stało. Nikt mi nie odpowiedział. Stali jak mór. A szkoda bo to bliska mi osoba. Pewnie młodzierz mnie pamięta. Wścibska baba się pyta. A to jak moja rodzina. Już mam kontakt. Bede w czwartek Kacperka pożegnać. ❤️
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kilku bliskich juz pochowalam, jeden rowniez zginal w podobny sposob. Nie stawialam zniczy w miejscu smierci. Upamiętnić mozna w inny sposob. Modlic sie, wspierac rodzine, chodzic na cmentarz.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Upamietnia sie osobe a nie miejsce. Mie patrze na czubek swojego nosa tylko na bezpieczenstwo dziecka. Na mostku dzieja sie rzeczy nie do pojecia. Od orgii, po samobojstwa, ludzie sie tam chlastaja i cpaja. Taki potluczony znicz moze stac sie przyczyna nieszczescia. Nie kazdy przejdzie obojetnie, komus bedzie przeszkadzac, rozbije, ktos sie przewroci.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6

W tych czasach ludzie nie mają za grosz szacunku nawet do osób zmarłych. Dba pani o bezpieczeństwo dziecka? W jaki sposób ? Znicze pani przeszkadzają a przechodząc tam dziecko może się patrzyć na orgie ? Gdzie tu logika
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Co poniektórym przydałby się powrót do podstawówki, brak czytania ze zrozumieniem się kłania. Pani nigdzie nie napisała, że przeszkadzają jej znicze tylko poparła opinie o późniejszym ich posprzątaniu.
Ja jestem mieszkańcem bloku 27 zaraz przy kanałku i również popieram opinie o posprzątaniu. Rzeczy, które się tam wyprawiają wołają o pomstę do nieba. Przeważnie wszystko dzieje późnym wieczorem lub w nocy. Zdarza się, że również i w dzień. Cieszyłbym się gdyby zamknięto to przejście na wysokości garaży. Może było by trochę spokojniej i do kilku nieszczęść by nie doszło.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5

to nie chodz tam kobieto!!jak dbasz o bezpieczenstwo dziecka. A najlepiej bedzie jak sie nim zajmiesz zamiast siedziec na forum i pisac co slina na jezor przyniesie
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 6

Nie lepiej na plac zabaw.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Wczoraj widziałam i słyszałam jak ta wspaniała młodzież czciła pamięć swojego kolegi, krzyki i bluzgi do 21.00, jeden był tak naćpany lub nachlany że ledwo szedł. hipokryzja !!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Pan "27" i " Mieszkanko " nie wdawajcie się w dyskusje, nie ma z kim :-(.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1