Widok
Zniechęcanie do leczenia?
Od pewnego czasu mam problemy z powstającymi żylakami( są to początki choroby). Poprosiłam Panią Smuls... o poradę- powiedziała mi, że nie da się nic z tym zrobić. Zaczełam podpytywać ją o metody, o których gdzieś czytałam a Pani doktor odpowiedziała, ze żadna nie działa. Na przyklad na pytanie czy może pomogą mi jakieś maści odpowiedziała pytaniem: a będzie się Pani chciało codziennie smarować?
I tak wszystkie moje zapytania w taki sposób skomentowała...dziwne... sama nic nie zaproponowała a moje sugestie odrzuciła:(... Rozumiem, że nie jest specjalistką od żylaków ale mogłaby chociaż nie demotywować pacjentów: coś poradzić...wysłać do specjalisty...
Bardzo mnie zawiodła przy tej wizycie:(. wcześniej byłam u niej kilka razy i wydawała mi sie wpożądku...więc nie wiem czy poprostu miała zły dzień czy się zmienila...ale od tej pory jeszcze nigdy jej nie odwiedziłam...po ostatniej wizycie jakoś nie mam ochoty.
I tak wszystkie moje zapytania w taki sposób skomentowała...dziwne... sama nic nie zaproponowała a moje sugestie odrzuciła:(... Rozumiem, że nie jest specjalistką od żylaków ale mogłaby chociaż nie demotywować pacjentów: coś poradzić...wysłać do specjalisty...
Bardzo mnie zawiodła przy tej wizycie:(. wcześniej byłam u niej kilka razy i wydawała mi sie wpożądku...więc nie wiem czy poprostu miała zły dzień czy się zmienila...ale od tej pory jeszcze nigdy jej nie odwiedziłam...po ostatniej wizycie jakoś nie mam ochoty.
Moja ocena
Medycyna Rodzinna
kategoria: Przychodnie, poradnie NFZ
obsługa: 3
oferta: 4
jakość usług: 3
wyposażenie: 4
czas oczekiwania: 4
ocena ogólna: -
3.6
* maksymalna ocena 6