Widok

Znikające obuwie

Witam. Chciałam przestrzedz wszystkich przed zakupami internetowymi w sklepie martes sport. Czekam już na obuwie 4 tydzień gdzie mają tydzień na wysyłkę. Po napisaniu do nich maila z zapytaniem co z moją przesyłka otrzymałam automatycznie wygenerowana odpowiedź że przepraszają za utrudnienia i dają mi smieszne10 % rabatu na kolejne zakupy internetowe. Po 2 tyg od zakupu dostałam potwierdzenie że obuwie zostało wysłane do sklepu o który prosiłam i max 3 dni na dostarczenie przesyłki. Czekam już 2 tydzień aż kurier przywiezie obuwie, sklep nic nie wie, infolinia nie odbiera, mam tylko maila ze towar Wysłano z magazynu, po czym w tajemniczy sposób zniknął. Szczerze--szybciej otrzymacie przesyłkę z Alliexpres niż z martes sport. Nie polecam zakupów w tym sklepie Firma krzak!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Miałem podobną sytuację.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Sport

Sposób na zakwasy? (35 odpowiedzi)

Chciałam dowiedzieć się jakie macie sposoby na zakwasy? Odkąd intensywniej ćwiczę co jakiś...

tenis (3 odpowiedzi)

Rozumiem, że selekcja może rzeczywiście być kontynuowana, ponieważ indywidualny projekt wymaga...

Bonus powitalny jak z nim grać, aby zarobić (8 odpowiedzi)

Cześć wszystkim. Chciałbym dowiedzieć czy można zarobić, na bonusach powitalnych w kasynach...

do góry