Widok

Znikający Tele Piast i Vektra nie wywiązują się z umowy

dzisiaj Tele Piast przełączone zostało na Vektre , pomimo ze ludzie zalacili za takie kanały jak NG , TVN tutbo i wiele innych po przełączeniu mamy podstawkę czyli to co jest dostępne po podłączeniu zwykłej anteny DVBT , wniesiona oplata zobowiazuje do swiadczenia uslug az do 31.01.2015 . Vectra robi ludzi na perłowo ze szlaczkiem bo ich warunki obowiązują dopiero po 01.02.2015

adminiastarcja osiedla jakos nie moze sobie przypomniec kto swiadzczy usluge TV zamiast , zbiorczej instalacji antenowej
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
Wszystko zależy od pakietu na jaki została podpisana umowa. Ja mam platynowy pakiet i po instalacji dekodera mam wszystkie kanały, które wchodzą w skład tego pakietu.

P.S.
Może nie przełączyłeś telewizora na AV żeby odbierało z dekodera tylko dalej jesteś na DVBT...

Pozdrawiam!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
chyba nie czytałeś , do końca tygodnia tele Piast powinien świadczyć usługę , bez żadnego podpisywania umów z innymi firmami , w dotychczasowym wymiarze .Nie porzucać swoich dotychczasowych klijentow .
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
U mnie przed zamontowaniem dekodera Vectry również poznikały kanały. Wystarczyło poszukać manualnie i się znalazł TVN Turbo :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
to jest kolejny wałek jak można sprzedać stowarzyszenie?? Monterzy nie przyjeżdżają...dekodery włączają się po 5 minutach było i zniknęło biuro na Czarnym Dworze . Jest tylko jedno na Kruczkowskiego, ale tam kolejki i nic nie można załatwić Vectra- banda oszustów
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Przymorze Małe

gdzie chodzicie do stomatologa? (14 odpowiedzi)

Gdzie chodzicie do stomatologa częściowo refundowanego przez NFZ? proszę o rady i namiary na...

Szukam towarzystwa (48 odpowiedzi)

Hej, jestem kobietą po 40, nie mam dzieci. Kilka miesięcy temu rozstałam się z mężem, u związku z...

Przedszkole 49 Miś, ul. Śląska - proszę o opinie. (28 odpowiedzi)

Drogie mamy, napiszcie proszę jakie są Wasze doświadczenia z tym przedszkolem. Będę bardzo...

do góry