Widok

Żona totalnie straciła ochotę na seks i na mnie

Pytam się w imię mojej żony. Wydaje mi się,ze totalnie straciła na mnie ochotę :( Dodam,że jesteśmy ze sobą już długo bo ponad 8 lat. Czy jest to rutyna?
Chciałbym podsunąc jej jakieś tabletki na libido. Czy istnieją jakieś skuteczne?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Może ma po prostu ciężki okres.. KObiety to nie roboty. Czasami mają ochotę a czasami nie. Powinieneś to zrozumieć. Poza tym powodów jest cała masa
stres
nieodpowiedni tryb życia
hormony
choroby
tabletki antykoncepcyjne
Czy najpopularniejszy rutyna

Rozmawiałeś z nią o tym?

Jeśli natomiast chodzi o tabletki na libito to są jedyne skuteczne . Libido therapy.

Tak ale ona uważa,że problemu nie ma i nie chce nawet o tym rozmawiać. Tak więc niby jak mam do niej dotrzeć? Już nie mam pomysłów. Może to faktycznie rutyna tak na nas wpłynęła. Zamierzamy sie wybrać na wakacje w przyszłym miesiacu tak wiec może to coś zmieni. Czy te tableki sa na receptę?

Nie są na receptę... To ziołowy środek tak wiec na pewno nie zaszkodzą.

Może ma kogoś...
A może zaskocz trochę żonę?pójdźcie na spacer w jakieś nowe miejsce, do kawiarni/ restauracji, okaz jej, że ci się podoba, może wieczorem zapal świece,lampka czerwonego wina, masaż, być może ogólnie żona zestresowana/dużo obowiązków
Witamy w klubie Szwagier. Tez tak miałem z moja na szczęście sprawę załatwiły tabletki Feminam Libido to jakieś indiańskie zioła. Ma po nich ochotę że szok. Gdzieś czytałem że można je tez kruszyć i rozpuszczać ale nie wiem do końca co tam z tymi tabletkami wyrabjają.

Inne tematy z forum Zdrowie

rehabilitacja NFZ (20 odpowiedzi)

czy ktoś się orientuje, czy gdziekolwiek w Trójmieście jest szansa na rehabilitację z NFZ ?

Łóżkowe problemy u młodego mężczyzny (14 odpowiedzi)

Mam 19 lat, od jakiegoś czasu mam wraz z partnerką łóżkowe problemy. Mamy za sobą seks oralny...

Impotencja (25 odpowiedzi)

Witam. Mam 35 lat. Od jakiegoś czasu mam duże problemy . Od 2 miesięcy nie jesteśmy tego w stanie...

do góry