Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
QVO VADIS. DO ZONE-A wątek zamknięty Super atmosfera.Duży wybór sprzętu ,świetna obsługa.Na każdy trening idzie...
~Daniel
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 26 listopada 2017

Do następnego razu wątek zamknięty Trenuję tam okazjonalnie. Nie mieszkam w Trójmieście. Przepadam za tym...
~Marek Hamburg
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 11 listopada 2017

Ja też jestem na tak :) wątek zamknięty Wróciłam tu po paru latach przerwy. Niesamowite zmiany. Uczestniczyli chyba w...
~Kaśka
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 18 kwietnia 2017

Miejsce z klimatem wątek zamknięty Chodzę z kolegą od początku roku. Dla mnie dużą zaletą jest dobre...
~Kamil
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 29 marca 2017

Najlepsza Siłownia w Trójmieście!!! wątek zamknięty Bardzo fajny klimat na siłowni, doradztwo odżywek jak i ćwiczeń bardzo...
~największy z najmniejszych
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 22 maja 2015

WARTO ! wątek zamknięty Moja przygoda z tą siłownią trwa już 5 miesięcy i nie zamierzam jej...
~Pati
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 26 czerwca 2014

FENOMENALNA SIŁOWNIA!! wątek zamknięty Obsługa jest Bardzo miła, Komunikatywna, pomocna,Życzliwa i przede wszystkim...
~MILENA
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 10 lutego 2014

Dobre miejsce wątek zamknięty Zapisałam 16 letniego syna od września.Ja jeszcze nie mogę się zmobilizować....
~marta
-

dodano: 10 stycznia 2014

Chodzę od 7 lat i nie jestem zawiedziony wątek zamknięty Atmosfera jest tu zawsze na luzie, sprzęt jest wszelkiej maści - niczego nie...
~Bartek
-

dodano: 6 listopada 2013

polecam wątek zamknięty Bywalem kilkakrotnie w okresie 2011- 2012. Generalnie ok, atmosfera w...
~dziki
-

dodano: 18 października 2013

ola - opinia wątek zamknięty polecam jak najbardziej:) obsluga super wytlumaczyla wszystko i zawsze...
~ola
-

dodano: 26 lipca 2013

Coraz mniej takich miejsc wątek zamknięty Chodzę od początku roku. Nie wiedziałem, że tam jest w ogóle siłownia....
~adam
-

dodano: 6 czerwca 2013

Bardzo przyjemny klimat wątek zamknięty Chodzę na nią od 4 lat z przerwami i zdecydowanie polecam wszystkim, którzy...
~Ola
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 17 kwietnia 2013

Niezła wątek zamknięty Tania i przystępna - tak oto w skrócie mozna okreslić tą placówkę. Ceny w...
~Lores
-

dodano: 25 marca 2013

ZNALAZŁAM & POLECAM ;) wątek zamknięty miejsce do którego chętnie wracam!!!! mobilizacja do pracy nad sobą wsparcie...
~Aneta
-

dodano: 22 października 2012

Gorąco polecam! wątek zamknięty Jestem studentem i długo szukałem dobrej i niedrogiej siłowni w Gdańsku, aż w...
~Michał
-

dodano: 27 września 2012

Zdecydowanie the best!!! wątek zamknięty W przeszłości odwiedziłam wiele klubów, ale ten okazał się najlepszy. Jest to...
~Sylwia
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 18 października 2011

NAJLEPSZA SIŁOWNIA W OKOLICY !!! wątek zamknięty GORĄCO POLECAM !!! Blisko, czysto, przystępnie. Nowoczesny sprzęt. Ćwiczę tu...
~Gliss
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 19 września 2011

super wątek zamknięty Klimat super w każdej chwili pomoc przy ćwiczeniach zarówno techniczna jak i...
~Marek
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 5 stycznia 2011

Super siłka wątek zamknięty Polecam wszystkim !!! W siłowni znajduje się duzo sprzętu do ćwiczeń. Na...
~super siłka
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 30 grudnia 2010

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
32

32

wątków

do góry