Widok

Zoo karina

dzień dobry

od pewnego czasu daje się zauważyć ogłoszenia marketu zoologicznego zoo karina, np:
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/market-zoologiczny-zoo-karina-starogard-gdanski-zatrudni-kasjerasprzedawce-ogl9682408.html
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/market-zoologiczny-zoo-karina-starogard-gdanski-zatrudni-akwaryste-ogl9682412.html
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/market-zoologiczny-zoo-karina-zatrudni-kasjerasprzedawce-ogl9682415.html
czy ktoś może podzielić się opinią o warunkach zatrudnienia? wysokości płacy? podejściu do pracownika?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
przejrzyj to forum, z pewnością jest temat o zoo karinie... i z tego co wiem nie są zawarte w nim zbyt pochlebne opinie :P

edit
o proszę, tu masz wątki ;)
http://forum.trojmiasto.pl/?act=search&ss=zoo+karina&sort=1&c=1&k=33
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
o to mi zapodałaś do czytania... nie sądziłem, że może być tak kiepsko.
Chłopie, odpuść sobie. jak chcesz pracować koniecznie w zoologicznym, to w każdym, byle nie Zoo Karinie ! Szczegóły masz zawarte w innych wątkach, więc nie będę ich tutaj powielał. Pieniędzy natomiast przyzwoitych nie zarobisz w żadnym sklepie zoologicznym. Są to stawki wynoszące średnio ok. 1500 netto, max niecałe 2000 zł netto - zależy jaką posiadasz wiedzę i jak dobrym jesteś sprzedawcą.
o widzę, że znowu szukają - ale rotacja z tego wynika - http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/market-zoologiczny-zoo-karina-zatrudni-wedkarza-ogl9721124.html
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
i jeszcze tu - http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/market-zoologiczny-zoo-karina-zatrudni-kasjer-sprzedawca-ogl9721786.html
co za zapotrzebowanie...
witam , pracowałam w zoo karina .
umowa zlecenie 1400zł akwarysta ma tak samo. po roku 1500zł
system pracy 12 godzin ( praca dzien na dzien )
ekipa spoko ale to wszystko reszta to syf . jak wezmiesz chorobowe to cię zwolną ..brak urlopu .
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
`ona jak to nie ma urlopu? na umowie czy wcale nie dają urlopu - nawet tego, który ci przysługuje po przepracowaniu danego okresu??? z jakich powodów nie dają? pytam bo ciągle się ogłaszają a ja zastanawiam się czy tam nie złożyć aplikacji.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Skoro jestes zarejestrowana na umowe smieciowa to i urlopu nie uswiadczysz bo Ci sie nie nalezy
nie no ja rozumiem, na śmieciówie mi nie przysługuje, ale jak powiem, że potrzebuję trzy dni wolnego i bezpłatnego to chyba dostanę, nie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Krzysiek, to zależy wtedy wyłącznie od dobrej woli pracodawcy i atmosfery jaką on wokół siebie wytwarza, ewentualnie od 'aktualnego zapotrzebowania'. Możesz zawsze z Szefem porozmawiać, ale to nie oznacza, że na pewno otrzymasz swoje wolne. Pracodawca może też w odp. na Twoją uprzejmą prośbę po prostu Cię zwolnić (podejrzewam, że w ZOO KARINA tak niestety właśnie może być czego przykładem są ich ogłoszenia odświeżane prawie codziennie).
i dlatego właśnie pytam osoby doświadczone - czyli te, które pracowały/pracują w zoo karina - jak to tam u nich jest. biorąc pod uwagę poprzednie wypowiedzi historia jawi się w ciemnych barwach :(
jak bedziesz potrzebował jakies wolne to albo zamieniasz sie dniami albo dostajesz wolny dzien bezpłatny
a Czy Ktos z Was orientuje sie jak wyglada wyplacenie wynagrodzenia w momencie zerwania umowy zlecenia?w polowie miesiaca?z gory dzieki za odp
Powinieneś je dostać w terminie przewidzianym w umowie, którą podpisywałeś. Na pewno posiadasz przy sobie umowę (podpisując umowę w dwóch egzemplarzach pracodawca prawnie zobowiązany jest dać Ci 1 z nich lub przynajmniej ksero...). Z reguły jest to 10, 15 lub 21 - 25 dzień następnego miesiąca. Przeczytaj zatem uważnie umowę zwracając szczególną uwagę na zawarte w niej kary finansowe (o różnicach kasjerskich chyba nie ma co wspominać). Niektórzy potrafią się prawie do wszystkiego przyczepić (np. brudny T-shirt służbowy - lepiej go wypierz...).
znów szukają - chyba sobie odpuszczę :(
Odpuść!Pracowałam tam....dwa tygodnie-tragedia! Obóz pracy, wieczne kontrole, wiecznie na baczność,chore zasady, zastraszanie. Nie poleca najgorszemu wrogowi!
Kiedyś zatrudniano tam kompetentne osoby zostały zwolnione . jako stały klient romawiałem z tymi osobami miały ogromny żal. Teraz nie ma tam pracowników zaangażownych w prace i takich co mają wiedzę fachową na temat tego co sprzedają często opowiadają bzdury . na przykład kupić rybę f1 jest nie możliwe mają wyłąwcznie mutanty
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Teraz szukają niepełnosprawnego akwarysty :)))) ehehehehehehehehe
Masakra
Potwierdzam słowa grubego. Byłem dzis w CH MATARNIA i widziałem w ZOO KARINA ogłoszenie o pracę pt. " Zatrudnimy akwarystę (preferujemy os. niepełnosprawne). Praca od zaraz !!! " Szkoda, że fotki telefonem nie cyknąłem (tak dla beki i pamięci co to za wspaniały pracodawca).
1500zł netto na okresie próbnym po próbnym nie całe 2000. Nie myślcie sobie że ktoś was tam zatrzyma na dłużej, jak sami się nie zwolnicie to firma już o to zadba. 3 miechy i won, będą następni. Taka polityka firmy. Dlatego ogłaszają się przez cały rok.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
kulturalny syf... wszyscy są specjalistami od wszystkiego - tylko nie od tego co trzeba. na prezesowaniu zęby pozjadali. rodzinna firma wiec pracownicy jedynie na przeczekanie. kto desperat - proszę bardzo. reszta niech sobie odpuści.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zoo Karina praca opinie Gdynia Gdańsk Rumia

Znowu poszukują

Asystentki do Gdyni
Sprzedawcy do Gdańska
Kierowcy magazyniera
I akwarystów dwóch do Rumi

Masakra

Robimy zakłady ile jeszcze ta firma pociągnie?

Inne tematy z forum Praca

Praca K2 Dystrybucje (33 odpowiedzi)

Czy ktoś wie co to jest warto tam iść na rozmowę ?

prawnik/ radca prawny odnośnie ZUS - szukam (21 odpowiedzi)

nie wiem czy dobry temat; czy ktoś może polecić prawnika,radca prawnego lub kancelarię...

Praca za granicą dla elektryków, ślusarzy, spawaczy (4 odpowiedzi)

Marine Ship Service jest dynamicznie rozwijającą się firmą, poszukujemy pracowników na...

do góry