Widok
Zostałam szczęściarą trafiając na takiego fryzjera jak Dominik!
Korzystam z talentu Dominika od kilku lat, trafiłam do Niego w opłakanym stanie, włosy były w kolorze platynowy blond, kruszyły mi się w rękach, jednak wszystko naprawił, muszę przyznać że bardzo szybko i skutecznie jak na takie zniszczenia. Na początku nie chciałam mu się całkowicie poddać obawiając się trochę, drastycznej zmiany wyglądu. Więc najczęściej sugerowałam własne wizje. Owszem zawsze było super, wielki uśmiech na mojej twarzy, masa komplementów dla moich nowych włosków ale dopiero gdy odważyłam się całkowicie oddać w ręce Dominika jestem ZACHWYCONA i ZAKOCHANA w efektach jego pracy : )) od dwóch miesięcy mam włosy w stylu TWO TON HAIR KOLOR i muszę przyznać, że chociaż jest to teraz modna koloryzacja to nie widziałam ładniej wykonanej. Do tego ogromną przyjemność sprawia mi to że dobrze się przy tym bawi, widać że praca jest dla Niego ogromną pasją, odskocznią i całkowicie się jej poświęca. Można się odprężyć przy pysznej kawce i miłej rozmowie oraz wysłuchać przydatnych i interesujących porad jak zadbać o swoje włosy. W czasie wizyty radzę oddać się jego propozycji fryzurki gdyż to co potrafi stworzyć przy użyciu nożyczek i pod wpływem wyobraźni jest cuuuudem ;*
Moja ocena
Dariusz Degowski
kategoria: Fryzjerzy
obsługa: 6
jakość usług: 6
kreatywność: 6
klimat i wystrój: 6
przystępność cen: 5
ocena ogólna: 6
5.8
* maksymalna ocena 6
bylam u pana Dominika miesiąc temu , wyszłam bardzo rozczarowana gdyż moja znajoma bardzo chwaliła , farbę miałam nakładaną na myjce, siedziałam tam prawie pół godziny z głową odchyloną do tyłu, /włosy z tyłu nie były dobrze zafarbowane/ strzyżenie no cóż , fryzjer nie słuchał jak chciałabym być obcięta , bo jak twierdził sam wie jak strzyc , układanie fryzury to tylko suszenie z głową na dół i tyle , poza tym zadufany w sobie, zarozumiały człowiek mający o sobie wielkie mniemanie , dziwie się ,że kobiety tak garną do niego. Nie polecam.