Widok
Zostaliśmy oszukani przez Orlex
Mieszkam na osiedlu Sobieski w Wejherowie. Gdy kupowaliśmy miszkanie, obiecano nam możliwość wykupu m-ca parkingowego za 2 tys (była nawet lista). Gdy przyszlo do sprzedaży - Orlex sprzedał wszystkie miejsca firmie, a zaczęła sprzedawać nam po 5 tys zł. Efekt: wolne miejsca parkingowe (zablokowane), brak możliwości bezpiecznego przejcia do klatek - parkujące samochody wymuszają chodzenie środkiem ulicy, oraz wąskie gardło dla przejazdu samochodow.
Moja ocena
Orlex
kategoria: Deweloperzy
obsługa: 1
oferta: -
jakość: -
terminowość: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 2
3.8
* maksymalna ocena 6
Interweniowała straż miejska, ostatnio nawet policja. Ale na razie karani są tylko mieszkańcy mandatami. Orlex za naszym osiedlem wybudował nowy parking, który ma być płatny. Mamy służebność przejazdu przez nasze osiedle do tej działki, więc wszyscy będą jeździć przez nasze osiedle na ten parking. Na razie jest brama w ogrodzeniu i szlaban... Ta firma powinna nazywać się ROLEX.
witam serdecznie
prosze pamiętać o jednej i podstawowej rzeczy
W CAŁEJ POLSCE NIE MA OSIEDLA MIESZKANIOWEGO GDZIE WSZYTSKO JEST IDEALNE
KAŻDE OSIEDLE MA JAKIEŚ PROBLEMY - JEDNE MNIEJSZE INNE WIĘKSZE
podstawowa zasada, o której większośc ludzi zapomina to taka:
należy patrzeć na innych a nie tylko na siebie - takie patrzenie pozwala pozytywnie i szybko załatwiać dużo rzeczy
przekonałem sie nie raz - jak człowiek patrzy negatywnie na coś to nawet, jeżeli coś bedzie sie działo w kierunku poprawy na lepsze - to i tak to zniszczy.
prosze pamiętać o jednej i podstawowej rzeczy
W CAŁEJ POLSCE NIE MA OSIEDLA MIESZKANIOWEGO GDZIE WSZYTSKO JEST IDEALNE
KAŻDE OSIEDLE MA JAKIEŚ PROBLEMY - JEDNE MNIEJSZE INNE WIĘKSZE
podstawowa zasada, o której większośc ludzi zapomina to taka:
należy patrzeć na innych a nie tylko na siebie - takie patrzenie pozwala pozytywnie i szybko załatwiać dużo rzeczy
przekonałem sie nie raz - jak człowiek patrzy negatywnie na coś to nawet, jeżeli coś bedzie sie działo w kierunku poprawy na lepsze - to i tak to zniszczy.