Widok

Zostań w domu czekaj na zwolnienie

Które zakłady pracy juz zwalniają w trójmiescie. Zwolnienia napewno juz rozpoczął zdunek i plichta niby jedne z największych w trójmiescie przedsiębiorstwa motoryzacyjne. Gdzie jeszcze juz zwalniają
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Większe zakłady pracy nie dostaną pomocy od państwa. Na razie słyszałam o obniżeniu wynagrodzenia 30% za kwiecień firma produkcyjna pod Gdańskiem. Jeśli przestój będzie dłuższy czyli maj, czerwiec to firma będzie stała (zamówienia również na eksport, a teraz niestety brak zamówień) to stopniowe zwolnienia i firmę zamykają. Ciekawe jak długo korporacje ze szklanych budynków będą utrzymywać całe biurowce pracowników, zwłaszcza, że to są firmy międzynarodowe a kryzys nadciąga wszędzie.

Plichta to akurat 90 % ludzi to na działaloności pracuje, u Zdunka troche mniej na działaloności ale tez. Dlatego nie dostaną nic od państwa albo bardzo mało.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zdunek wlasnie zawiesil dzialalnosc

Inne tematy z forum Koronawirus

Zakupy - stacjonarne czy przez internet? (70 odpowiedzi)

Cześć, robicie zakupy w sklepach stacjonarnych? Czy przez internet? Ja wychodzę, jeśli mam...

przeprowadzka !!?? (38 odpowiedzi)

Sprzedaliśmy dom, kupiliśmy drugi. Musimy się przeprowadzić... Czy zamawiać firmę...

do góry