Widok

Zrób sama przebranie dla swojego dziecka :-)

Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
W czasie remontowych porządków znalazłam fajne pomysły na proste w wykonaniu stroje karnawałowe dla dzieci :)

zestaw pamięta jeszcze moje dzieciństwo (wydany w 1980r.)

wrzucam zdjęcia :) jeśli któraś z Was będzie zainteresowana sposobem wykonania, wymiarami itd. - dajcie znać, to zeskanuję i dodam :)

baletnica
image

biedronka
image

Czerwony kapturek
image

Hawajka
image

Japonka
image

kogut
image

Kot w butach
image

lalka
image

myszka
image

Rumcajs
image

rycerz
image

Wiosna
image

popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 16
Super stroje gratulacje,proszę oprzesłanie wykroju stroju koguta na adres maarzenna@wp.pl jak najszybciej sie da, z gory dziekuje
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Potrzebuję strój kury dla 7 latki Strój koguta bedzie idealny do przeróbki. Poproszę o wszelkie wskazówki - gosiaw18@wp.pl
Witam, odkrylam Wasze forum dopiero w miniony weekend i wciaz nie poznalam jego wszystkich zalet...ale te stroje to obled!!!!!! Czytajac watek widze,ze wyslala Pani wykroje kilku osobom-jesli ma Pani te skany wciaz na dysku komputera,to baaardzo prosze wyslac rowniez do mnie. Niby karnawal sie skonczyl,ale pracuje w przedszkolu i robimy przedstawienia...jedno za drugim...wiec zawsze sie przydadza jako inspiracja dla rodzicow. Z gory dziekuje knadol@wp.pl
wysłałam część wykrojów - które miałam zapisane w wysłanych mailach ;) jak znajdę chwilę na zeskanowanie pozostałych - to podeślę ;)
dołączam sie do grona proszących o wykroje:)
potrzebny mi strój kota w butach, jeśli będzie Pani mogła podesłać bedę wielce wdzięczna- to na zakończenie roku w przedszkolu :) adres j.jurek@op.pl
Dziekuje bardzo! Ale jest Pani szybka ;D Jutro zaczne rozpowszechniac wsrod "uzdolnionych" mam - bedzie im latwiej przygotowac stroje na koniec roku
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
witam! będę wdzięczna za koguta asialisek@poczta.fm
Moj synek bierze udział w przedstawieniu i jest konikiem, który ciągnie rydwan.Jak przebrać go za konika? Jakoś wyobraźnia mi siadła... Pomocy!
czy mogę też prosić o wykroje? :-)))
futuremum@wp.pl
zmęczona ciągłym wysyłaniem wykrojów ;) zapakowałam wszystko w paczkę i wrzuciłam tutaj http://www.wrzucaj.com/717797 - jeśli ktoś chce - niech sobie ściągnie i rozpakuje :)
ale z tego linku jakos nie daje sie rozpakowac :(
ja nie miałam z tym problemów :)
woowww!!! ogromne zainteresowanie strojami, super ze masz taka książkę , w dzisiejszych czasach to niemalze bialy kruk!! ja mam tylko wielka nadzieje, ze nie jestes zbytnio zmeczona wysylaniem maili z wykrojami.. bo.. tez mam do Ciebie wielka prosba o wykroj stroju rycerskiego. bardzo cie prosze, jak znajdziesz chwilke podeslij mi na juszczu@wp.pl z góry WIELKIE dzieki!! (link wskazany przez ciebie nie dziala :(
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
I ja poprosze wykroje waga03@wp.pl
Z góry dzięki!
KOGUT

jak zrobić strój koguta?

błagam prześlijcie jakiś pomysł, najlepiej łopatologiczny z wykrojem na strój koguta dla dziecka. Będę bardzo wdzięczna. basiablaz@op.pl
Aga chyba kiedyś porzyczę od Ciebie tę książkę :)
młody od września idzie do szkoły ;)
Marcelinka 28.11.2009, Dominik 20.11.2005
Moje dzieci są dla mnie sensem życia, są całym światem :)
Ola - już do szkoły?????????? jeeeejuuuu ale te dzieci szybko się starzeją ;P

nie ma problemu :)
witam
baaaardzo poproszę o wykrój czerwonego kapturka :)
mój mail: temora@poczta.onet.pl

moja córcia we wtorek (22.06) ma przedstawienie i wszędzie szukam przebrania a czasu coraz mniej...

z góry bardzo dziękuję
A przebranie za Księcia ze Śpiącej Królewny? Jak powinno wyglądać wg Was?
do góry