Widok

Zrobiłam coś b. głupiego. Proszę o radę mężczyzn...

Zrobiłam coś głupiego. Wsypałam b. dużo środka do uszczelniania rur do do muszli kolzetowej zatkanej. Kret skamieniał i zatkał wylot muszli klozetowej. Próbowałam rozbić młotkiem i śrubokretem nawet i się nie da. Czy macie pomysł jak to usunąć? Proszę o pomoc
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
już nie da się usunąć,tylko wymiana na nowy
Co to za środek do uszczelniania?
środek do udrażniania kret,jak się zbryli to twardy jak kamień,na 100 % mocniejszy od ceramiki
A gorąca woda? U mnie to pomaga przy zatkany zlewie. Tylko trzeba się ewakuować bo się dymi :/
na przyszłość radzę nie używać kreta, w castoramie jest udrazniacz oro który się rozpuszcza w zimnej wodzie i nie ma tego problemu
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Proponuje wybrać wodę, wysuszyć ręcznikiem papierowym, wsypać opakowanie sody i zalać gorącym octem.
Może pomoże ale jak kret się zapiecze to strasznie trudno go usunąć bo się robi szkliwo.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
kamix rozpuscic w goracej wodzie, dodac chlor, przy wlewaniu nie wdychac, kret nie jest taki twardy :) chyba mylisz srodki.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
I od razu wezwać pogotowie !!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
i założyć maskę pegazkę

Inne tematy z forum Remont - porady

Gdzie najtaniej farby (22 odpowiedzi)

Musimy odświeżyć domek na działce :) Mały domek z płyt i elementów drewnianych :] Malowany...

Panele winylowe (3 odpowiedzi)

Podłoga winylowa podbija Europę u nas znana m.in w hotelach, restauracjach, biurach, czemu boimy...

Farby do ścian i sufitów- proszę o poradę (126 odpowiedzi)

Witajcie Proszę o pomoc- muszę wymalować mieszkanie, swoje pierwsze, mam dość skromny budżet i...

do góry