Widok

Zuch chłopak

"Ein Volk, ein Reich, ein Tusk? NIE!!". Do manifestacji sprzeciwu przeciwko kłamstwom Tuskao doszło dzisiaj w Brukseli.
W trakcie bełkotu tego typa do zgromadzonej publiczności wbiegł na postument wk.iony obywatel i wygarnął co myśli o PO i Tuskowiczu. Wymachiwał przy tym transparentem z napisem jak na początku tej informacji. Facet jednym gestem dotarł ze swoim przekazem do powskiego buractwa, ja tymczasem ( bez widocznego efektu zresztą) trudzę się od lat uświadamiając im, jaki są żałosnymi du...mi. Mała rzecz, a cieszy :-)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5
Smakoszu, strzelasz kulą w płot. Jeżeli chcesz wykonać w moim kierunku kontratak, to powinieneś dokonać rozpoznania gdzie uderzyć. Wam, ciemniakom czapkujacym Kaczyńskiemu, wydaje się że macie przeciwko sobie tylko stronników PO.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

zmierzam do czegoś innego,
szkoda mi Twego intelektu i zaangażowania do niecnych celów.
martwię się o Ciebie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

> Wam, ciemniakom czapkujacym Kaczyńskiemu, wydaje się że macie przeciwko sobie tylko stronników PO.

Właśnie robisz dokładnie to, co krytykujesz - wszystkich nietuskniętych uważając za zagorzałych pisiorów.
Warto zastanowić się nad własnymi słowami, choć w twoim przypadku niewiele to da.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

Inne tematy z forum Polityka

Jak uczucia po wynikach wyborów? (10 odpowiedzi)

Moim zdaniem obaj kandydaci dalecy od ideału. Tragedią jest to, że wybór jest pomiędzy złem a...

Karol Nawrocki vel Tadeusz Batyr (12 odpowiedzi)

Niedawno w ogólnopolskich mediach toczyła się i toczy dyskusja dotycząca osoby niejakiego Karola...

Czy złodziej złapany za rękę przestaje być złodziejem ? (13 odpowiedzi)

Tow. Nawrocki z partii putinowskiej zadeklarował oddanie mieszkania, które przejął od Pana...

do góry