Widok
Ja miałam tam wesele, zdecydowaliśmy się mimo braku opinii na necie...zdecydowała swoboda w poruszaniu się gości i fakt że wprawdzie są dwie sale, ale goście siedzący przy stole widzieli parkiet, wszystko naprawdę było bardzo dobrze, jedzenia dużo, smaczne,szybko podane, ładnie przystrojone,pani właścicielka przystraja bardzo ładnie stoły żywymi kwiatami w cenie , naprawdę nie trzeba więcej dekoracji, można z nią ustalić nawet kolor sali, naprawdę fajnie, bardzo dużo jedzenia zostało po poprawinach jeszcze, często wymieniane nakrycia na czyste, ślub był latem ale klima była bez zarzutu, goście swobodnie się czuli , mogli wyjśc na zewnątrz lub swobodnie porozmawiać przy stole. Każdy był zadowolony , nawet wmagający rodzice:)współpraca z Właścicielami także ok, Pan Właściciel to typ Gospodarza, dlatego może czasem dojść do niedopowiedzeń, ale można spokojnie się dogadać, Pani Właścicielka bardzo uprzejma, spokojna i kulturalna powiem tak, są może badziej eleganckie miejsca w okolicy,mające wykwintne menu i balowe sale, ale jeżeli komuś zależy na weselu eleganckim ale w domowej, swobodnej atmosferze, to polecam naprawdę!goscie czują się swobodnie , można poświęcicć czas rodzinie i przyjaciołom na weselu, bo wszystko jest ok:) my także bardzo zwracaliśmy uwagę na esetykę sali, ale albo sale małe albo drogie a ten lokal jest naprawdę optymalny. Jedynie na salę taneczną polecam dodatkowowo djowi czy zespołowi powiedzieć aby dali takie kolorowe światła, fajnie na zdjęciach wyglądają i zmieniają wystrój sali tanecznej na bardziej dyskotekowy( dj i zespoły mają to przeważnie w cenie:)my dodatkowo mieliśmy też barmankę , która wydawała kolorowe alkohole, nie jakieś tam wydziwnione, ale kupiliśmy alkohole różne a ona robiła podstawowe drinki przy barze, za niewielką dopłatą, sprawdziło się bez tysiąca + złoty na dodatkowego barmana:)i lokal radzi sobie z obsługą ponad 100 gości w jednym czasie, obsługa jest bardzo sprawna a miejsca duzo spokojnie do 140 osób - myślę , że to też ważne, bo nie każdy lokal sobie z tym poradzi, czasem jest napisane że 100 osób się pomieści ,ale w rzeczywistości.....sami wiecie
polecam:) wszystkiego dobrego dla Przyszłych Małżonków
polecam:) wszystkiego dobrego dla Przyszłych Małżonków
Witam,
Po zorganizowaniu komunii syna mam mieszane uczucia. Z jednej strony jestem zadowolona z urokliwego miejsca, pysznego jedzenia, panującej atmosfery i obsługi. Z drugiej strony jednak mam żal i czuję się oszukana, ponieważ jedzenie, którego zostało na stole ( pani z obsługi ponawiała pytanie co zrobić z jedzeniem, którego zostało tak dużo) miało zostać spakowane na wynos. Po rozpakowaniu pudełek w domu okazałao się, że ilość jedzenia jest zdecydowanie mniejsza niż powinna być. Taki mały, nieprzyjemny zgrzyt na zakończenie uroczystości. Każdy kto płaci uczciwie oczekuje uczciwości także drugiej strony.
Po zorganizowaniu komunii syna mam mieszane uczucia. Z jednej strony jestem zadowolona z urokliwego miejsca, pysznego jedzenia, panującej atmosfery i obsługi. Z drugiej strony jednak mam żal i czuję się oszukana, ponieważ jedzenie, którego zostało na stole ( pani z obsługi ponawiała pytanie co zrobić z jedzeniem, którego zostało tak dużo) miało zostać spakowane na wynos. Po rozpakowaniu pudełek w domu okazałao się, że ilość jedzenia jest zdecydowanie mniejsza niż powinna być. Taki mały, nieprzyjemny zgrzyt na zakończenie uroczystości. Każdy kto płaci uczciwie oczekuje uczciwości także drugiej strony.
To chyba zazdrość albo konkurencja działa!!!
Jak dla mnie rewelacja... byłam tam wielokrotnie na niedzielnym obiedzie i polecam wszystko z karty bo już wszystko mamy wypróbowane!!!
Poczęstunek swojskim winem - również super.
Byłam parę razy również w tym miejscu na stypie (niezbyt miła uroczystość) ale co do obsługi bez zarzutów i jedzenie tak samo dobre jak w codziennym menu.
Trafiłam tutaj przypadkowo bo planujemy ślub i bierzemy ten lokal pod uwagę i chcieliśmy się dowiedzieć co inni myślą o ślubie w tym miejscu... ale powyższy komentarz mnie zszokował i musiałam odpisać.
Zawiść ludzka nie zna granic... co z tego że mają kredyt, zazdrościsz to tez weź jak Ci dadzą w banku :) no chyba że współczujesz i chcesz im spłacić... to idź osobiście i porozmawiaj o spłacie!!! Ludzka hipokryzja !!!!!!!!!!!!
Mam nadzieję że konkurencja która to napisała upadnie a Państwo się wzbogacą. Też mam działalność i znam ludzką nienawiść... inna branża ale ludzie tacy sami !!!
Sukcesów życzę ... niebawem Państwa odwiedzę!!!
Jak dla mnie rewelacja... byłam tam wielokrotnie na niedzielnym obiedzie i polecam wszystko z karty bo już wszystko mamy wypróbowane!!!
Poczęstunek swojskim winem - również super.
Byłam parę razy również w tym miejscu na stypie (niezbyt miła uroczystość) ale co do obsługi bez zarzutów i jedzenie tak samo dobre jak w codziennym menu.
Trafiłam tutaj przypadkowo bo planujemy ślub i bierzemy ten lokal pod uwagę i chcieliśmy się dowiedzieć co inni myślą o ślubie w tym miejscu... ale powyższy komentarz mnie zszokował i musiałam odpisać.
Zawiść ludzka nie zna granic... co z tego że mają kredyt, zazdrościsz to tez weź jak Ci dadzą w banku :) no chyba że współczujesz i chcesz im spłacić... to idź osobiście i porozmawiaj o spłacie!!! Ludzka hipokryzja !!!!!!!!!!!!
Mam nadzieję że konkurencja która to napisała upadnie a Państwo się wzbogacą. Też mam działalność i znam ludzką nienawiść... inna branża ale ludzie tacy sami !!!
Sukcesów życzę ... niebawem Państwa odwiedzę!!!
Nie wiem jak wesela ale chrzciny trochę starszego dziecka wypadły świetnie!
Żarło przepyszne! Każdy z gości się zachwycał. Miejsca do biegania dla dzieci też dużo. Obsługa bardzo miła.
Warto nawet wpaść z rodziną na niedzielny obiad bo na myśl o tych wielkich sznyclach i niesamowitych czerwonych buraczkach aż mi ślinka cieknie ! :D
Żarło przepyszne! Każdy z gości się zachwycał. Miejsca do biegania dla dzieci też dużo. Obsługa bardzo miła.
Warto nawet wpaść z rodziną na niedzielny obiad bo na myśl o tych wielkich sznyclach i niesamowitych czerwonych buraczkach aż mi ślinka cieknie ! :D