Widok
hehehe przeczytaj wkurzona to:
2012-11-24 11:02
95.158.104.*
Re: Szukam partnerki do butelki.
O żesz Chłop ,26 lat .......e to ty ani mój synek byś nie był ,ani męzczyzna...buuuuuuuuuuuuuu. Kurde tylko ja nie wiem czy mam płakać ,czy jeszcze mam szansę bo jestem przed 40-tką.
Chyba mamy takie samo spojrzenie na facetów
2012-11-24 11:02
95.158.104.*
Re: Szukam partnerki do butelki.
O żesz Chłop ,26 lat .......e to ty ani mój synek byś nie był ,ani męzczyzna...buuuuuuuuuuuuuu. Kurde tylko ja nie wiem czy mam płakać ,czy jeszcze mam szansę bo jestem przed 40-tką.
Chyba mamy takie samo spojrzenie na facetów
"Przy kolejce skm Zaspa ,muszę znaleźć."
Szukaj szukaj, ja jestem wstępnie na tak, lokalizacja mi pasuje!
Ja tam kiedyś chodziłam na aerobik/rozciąganie, w tych pawilonach po schodkach do góry jest klub...
Szukaj szukaj, ja jestem wstępnie na tak, lokalizacja mi pasuje!
Ja tam kiedyś chodziłam na aerobik/rozciąganie, w tych pawilonach po schodkach do góry jest klub...
"Gdyby Ewa nie skosztowała jabłka, cóż ciekawego zdarzyłoby się przez miliony lat? Nic." - Paulo Coelho
Zumba to przede wszystkim dobra zabawa. Nie będziesz czuła się jak na klasycznej lekcji aerobiku, a rezultaty tych zajęć Cię zaskoczą. Spalisz mnóstwo kalorii, Twoje ciało ładnie się wyrzeźbi i ujędrni, a to wszystko bez nudnego leżenia na macie i robienia brzuszków.
Zumba do tego jest bardzo łatwa, zaprojektowana dla wszystkich, bez ograniczeń wiekowy, kondycyjnych lub umiejętnościowych, po prostu każdy może to robić. Prosta kombinacja kroków oraz unikalna formuła Zumby sprawia, że bawisz się już od pierwszych zajęć.
To nowoczesny system fitness, który poprzez świetną zabawę nie tylko nastroi Was optymistycznie i wprawi w świetne samopoczucie, ale doskonale ukształtuje Waszą sylwetkę oraz poprawi kondycję. Kroki taneczne są bardzo proste, a dzięki specjalnie opracowanej kombinacji ruchów i energetycznej muzyce Zumba stwarza atmosferę świetnej imprezy. Bardzo dynamiczna i ekscytująca kombinacja rytmów nie tylko latynoskich tj. merengue, salsa, cumbia, reggaeton, flamenco, samba, taniec brzucha, cha-cha, rumba, twist powoduje, że te zajęcia nigdy się nie znudzą i zawsze masz ochotę na więcej.
Ilość zajęć Cena za zajęcia
1 raz w tygodniu 4 zajęcia 79 zł
2 razy w tygodniu 8 zajęć 139 zł
3 razy w tygodniu 12 zajęć 199 zł
Honorujemy karty MULTISPORT lub FITPROFIT!
Zumba do tego jest bardzo łatwa, zaprojektowana dla wszystkich, bez ograniczeń wiekowy, kondycyjnych lub umiejętnościowych, po prostu każdy może to robić. Prosta kombinacja kroków oraz unikalna formuła Zumby sprawia, że bawisz się już od pierwszych zajęć.
To nowoczesny system fitness, który poprzez świetną zabawę nie tylko nastroi Was optymistycznie i wprawi w świetne samopoczucie, ale doskonale ukształtuje Waszą sylwetkę oraz poprawi kondycję. Kroki taneczne są bardzo proste, a dzięki specjalnie opracowanej kombinacji ruchów i energetycznej muzyce Zumba stwarza atmosferę świetnej imprezy. Bardzo dynamiczna i ekscytująca kombinacja rytmów nie tylko latynoskich tj. merengue, salsa, cumbia, reggaeton, flamenco, samba, taniec brzucha, cha-cha, rumba, twist powoduje, że te zajęcia nigdy się nie znudzą i zawsze masz ochotę na więcej.
Ilość zajęć Cena za zajęcia
1 raz w tygodniu 4 zajęcia 79 zł
2 razy w tygodniu 8 zajęć 139 zł
3 razy w tygodniu 12 zajęć 199 zł
Honorujemy karty MULTISPORT lub FITPROFIT!
Też uważam, że wysokie ceny.
Ja w Gdyni płaciłam za karnet Open 145 zł na miesiąć - i mogłam dzień w dzień korzystać z siłowni i zajęć różnych.
Więc 139 za 8 lekcji to wg mnie jest wysoka cena.
Wydaje mi się, że można znaleźć i tańszą alternatywę i w Gdańsku. Zwłaszcza, że jest tego dużo
Ja w Gdyni płaciłam za karnet Open 145 zł na miesiąć - i mogłam dzień w dzień korzystać z siłowni i zajęć różnych.
Więc 139 za 8 lekcji to wg mnie jest wysoka cena.
Wydaje mi się, że można znaleźć i tańszą alternatywę i w Gdańsku. Zwłaszcza, że jest tego dużo
Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)
http://www.dancefusion.com.pl/?page_id=595
Więc drogie panie wygląda na to ,że przy większej ilości zajęć wyjdzie jeszcze taniej :)
Więc drogie panie wygląda na to ,że przy większej ilości zajęć wyjdzie jeszcze taniej :)
Tzn, ostatecznie i tak każdy sądzi wg swojej kieszeni.
Tyle, że czasami nie warto przepłacać, bo może się okazać, że trafia się na tych samym trenerów:)
Moja mama chodziła do innego klubu na zumbę. Jedne z nowszych w Gdyni, wysoki poziom. Karnet open 149 zł.
Zajęcia zumby prowadziła ta sama osoba co w moim klubie:)
Tyle, że czasami nie warto przepłacać, bo może się okazać, że trafia się na tych samym trenerów:)
Moja mama chodziła do innego klubu na zumbę. Jedne z nowszych w Gdyni, wysoki poziom. Karnet open 149 zł.
Zajęcia zumby prowadziła ta sama osoba co w moim klubie:)
Nie interesuje mnie wersja Open ,gdyż chcę chodzić na zajęcia Zumby
a nie wszystko co leci:(
Mam fajną siłkę i zajęcia areobowe w For Fit .
4me odniosłam się do twojej propozycji ,może jeszcze inne?
Ja dokładnie się orientuję ,jakie to klubiki są .
Albo odwoływane są zajęcia bo niema zainteresowania.
I jak sama napisałaś ,do wyboru ,do koloru.
Wolę zapłacić więcej ,ale być zadowolona z zajęć .
Skoro twierdzicie,że nie zaglądacie do czyjejś kieszeni
to skąd te komentarze?
a nie wszystko co leci:(
Mam fajną siłkę i zajęcia areobowe w For Fit .
4me odniosłam się do twojej propozycji ,może jeszcze inne?
Ja dokładnie się orientuję ,jakie to klubiki są .
Albo odwoływane są zajęcia bo niema zainteresowania.
I jak sama napisałaś ,do wyboru ,do koloru.
Wolę zapłacić więcej ,ale być zadowolona z zajęć .
Skoro twierdzicie,że nie zaglądacie do czyjejś kieszeni
to skąd te komentarze?
Ja pisałam z widoku swojej kieszeni Jolu, nie Twojej.
Choć moje szczęście, że w PL dysponowałam kartą Multisport. Dla mnie rewelacja, bo mogłam poruszać się po całym trójmieście. Korzystałam z 2 różnych basenów, kilku różnych klubów fitness i siłowni. Duże ułatwienie i dużo taniej. Ale nie każdy zakład pracy chce to wprowadzać u siebie.
Choć moje szczęście, że w PL dysponowałam kartą Multisport. Dla mnie rewelacja, bo mogłam poruszać się po całym trójmieście. Korzystałam z 2 różnych basenów, kilku różnych klubów fitness i siłowni. Duże ułatwienie i dużo taniej. Ale nie każdy zakład pracy chce to wprowadzać u siebie.
Ja się poruszam "napędem pieszym" z istotnego powodu.
Nie za bardzo mogę jeździć samochodem ,nie mówiąc o komunikacji
publicznej :) Dlatego szukam czegoś co będzie nie daleko mojego
zasięgu . Klub na Hynka jest 20min spaceru więc mi odpowiada.
Pod względem jakości usług (bo to jest ważne) i ceny.
Dodam iż mam basen 10min drogi od domu ,ale jest on mały i tak
płytki ,że wolę mimo wszystko pojechać na Żabiankę lub do Sopotu.
Co do takich karnetów ,mam w pracy też taki pakiet i nie mogę z niego
korzystać z powodu braku możliwości się przemieszczania.
Ale wychodzi mi to też na plus. Pracuję w domu :)
zasięgu . Klub na Hynka jest 20min spaceru więc mi odpowiada.
Pod względem jakości usług (bo to jest ważne) i ceny.
Dodam iż mam basen 10min drogi od domu ,ale jest on mały i tak
płytki ,że wolę mimo wszystko pojechać na Żabiankę lub do Sopotu.
Co do takich karnetów ,mam w pracy też taki pakiet i nie mogę z niego
korzystać z powodu braku możliwości się przemieszczania.
Ale wychodzi mi to też na plus. Pracuję w domu :)
JF dałam 3 propozycje plus twoja czwarta for fit.
Dodatkowo jest jeszcze pewnie w Galerii Bałtyckiej i w Manhattanie... nie wiem gdzie jeszcze ale wystarczy na trójmiasto.pl przejrzeć kluby w okolicy, zidentyfikować ich stronę i znaleźć w grafiku- to teraz modne więc naprawdę tego sporo.
Ja raczej spotykałam się z przepychem ludzi na tych zajęciach a nie brakiem... ;)
Dodatkowo jest jeszcze pewnie w Galerii Bałtyckiej i w Manhattanie... nie wiem gdzie jeszcze ale wystarczy na trójmiasto.pl przejrzeć kluby w okolicy, zidentyfikować ich stronę i znaleźć w grafiku- to teraz modne więc naprawdę tego sporo.
Ja raczej spotykałam się z przepychem ludzi na tych zajęciach a nie brakiem... ;)
4me i Tinker dzięki za urocze komentarze.
Żadna z Was nie była zainteresowana uczestniczeniem ,
tylko komentowaniem moich wpisów .
Nie oglądając sie na takowe ,znalazła się osoba
która chodzi już na zajęcia ze mną i jakoś moja osoba
jej nie zraziła.
Więc dalej sobie gdybajcie gdzie jeszcze można pochodzić
na zajęcia ,przed kompkiem :)
Osoby które będą szczerze zainteresowane zajęciami w grupie,
szczegóły podam na priv
Żadna z Was nie była zainteresowana uczestniczeniem ,
tylko komentowaniem moich wpisów .
Nie oglądając sie na takowe ,znalazła się osoba
która chodzi już na zajęcia ze mną i jakoś moja osoba
jej nie zraziła.
Więc dalej sobie gdybajcie gdzie jeszcze można pochodzić
na zajęcia ,przed kompkiem :)
Osoby które będą szczerze zainteresowane zajęciami w grupie,
szczegóły podam na priv
Jolka, dziękuję za troskę:)
Zumbę mam pod nosem, ale kurczę moja położna nie wyraża aprobaty na kontynuowanie zajęć aż do skończenia połogu;]
Ale nie musisz się martwić moim stanem! Zapisałam się na jogę dla ciężarnych, co prawda nie poskaczę sobie tak jak na zumbie, ale endorfiny zawsze wpadną:)
Niestety karty Multisport nie honorują;]
Ach i jeszcze basen mam w programie, ale muszę dojeżdżać autobusem. Co prawda wymiotować mi się chce jak on tak na prawo i lewo się kołysze, ale myślę że dojadę. Bo ten co mam pod domem to za mały i za dużo dzieci w nim. Jeszcze mogłabym jakie podtopić;)
Zumbę mam pod nosem, ale kurczę moja położna nie wyraża aprobaty na kontynuowanie zajęć aż do skończenia połogu;]
Ale nie musisz się martwić moim stanem! Zapisałam się na jogę dla ciężarnych, co prawda nie poskaczę sobie tak jak na zumbie, ale endorfiny zawsze wpadną:)
Niestety karty Multisport nie honorują;]
Ach i jeszcze basen mam w programie, ale muszę dojeżdżać autobusem. Co prawda wymiotować mi się chce jak on tak na prawo i lewo się kołysze, ale myślę że dojadę. Bo ten co mam pod domem to za mały i za dużo dzieci w nim. Jeszcze mogłabym jakie podtopić;)
Tinker mam nadzieję że ci ulżyło :)
zasięgu .
Kilka osób zwróciło na taki wpis uwagę , a twoje wymioty w komunikacji
miejskiej to pikuś .
Życzę (szczerze ) dobrego humoru
zasięgu .
Kilka osób zwróciło na taki wpis uwagę , a twoje wymioty w komunikacji
miejskiej to pikuś .
Życzę (szczerze ) dobrego humoru
Jolka, nie miało mi co ulżyć. Bo ja zciśnieniowana nie chodzę:)
Dziś np. zaliczyłam 3 godzinny spacer, który w taką pogodę jak dzisiaj ma cudowne właściwości orzeźwiające.
Generalnie zupełnie nie rozumiem Twoje uszczypliwości, bo ani moje wpisy ani 4 me takie nie były. Ostatecznie, napisałyśmy Ci raczej pozytywnie niż negatywnie.
A komentować możemy, uczestniczyć nie musimy.
Ja mam zawsze dobry humor, i forum nie jest w stanie mi go zmienić:)
Dziś np. zaliczyłam 3 godzinny spacer, który w taką pogodę jak dzisiaj ma cudowne właściwości orzeźwiające.
Generalnie zupełnie nie rozumiem Twoje uszczypliwości, bo ani moje wpisy ani 4 me takie nie były. Ostatecznie, napisałyśmy Ci raczej pozytywnie niż negatywnie.
A komentować możemy, uczestniczyć nie musimy.
Ja mam zawsze dobry humor, i forum nie jest w stanie mi go zmienić:)
zupełnie nie w temacie, dla JF i TB za daleko, ponadto TB nie może ze względu na stan błogosławiony, ale dzisiaj w autobusie widziałam reklamę zajęć, które odbywają się w centrum Gdyni.
Jest to dyscyplina sportu połączona z elementami tańca, akrobatyki, fitness i gimnastyki. Pole Dance udoskonala nasze ciało w każdym tego słowa znaczeniu. Pracują praktycznie wszystkie partie mięśni i wszystkie kończyny. Uniesienie własnego ciała na pionowej rurce, zwłaszcza gdy utrzymujemy się tylko jego fragmentem jest nie lada wyczynem. Płaski umięśniony brzuch i brak cellulitu to nagroda za poświęconą energię i czas. Dlatego ten sport wymaga od nas dużego wysiłku fizycznego, ogólnej sprawności i elastyczności oraz pokonania lęku wysokości. To wszystko można osiągnąć regularnymi ćwiczeniami poprzedzonymi odpowiednią rozgrzewką i zakończonymi stretchingiem.
http://www.youtube.com/watch?v=raQnGJEooZ8
Jest to dyscyplina sportu połączona z elementami tańca, akrobatyki, fitness i gimnastyki. Pole Dance udoskonala nasze ciało w każdym tego słowa znaczeniu. Pracują praktycznie wszystkie partie mięśni i wszystkie kończyny. Uniesienie własnego ciała na pionowej rurce, zwłaszcza gdy utrzymujemy się tylko jego fragmentem jest nie lada wyczynem. Płaski umięśniony brzuch i brak cellulitu to nagroda za poświęconą energię i czas. Dlatego ten sport wymaga od nas dużego wysiłku fizycznego, ogólnej sprawności i elastyczności oraz pokonania lęku wysokości. To wszystko można osiągnąć regularnymi ćwiczeniami poprzedzonymi odpowiednią rozgrzewką i zakończonymi stretchingiem.
http://www.youtube.com/watch?v=raQnGJEooZ8
Pole Dance jest genialny. Zawsze mi się podobał:):)
Tutaj mam jeszcze Bokwa Fitness trochę jak Zumba, tak samo energetyczne:)
http://www.bokwafitness.com/index.php?option=com_content&view=article&id=2&Itemid=2
Tutaj mam jeszcze Bokwa Fitness trochę jak Zumba, tak samo energetyczne:)
http://www.bokwafitness.com/index.php?option=com_content&view=article&id=2&Itemid=2
Hej i zapisałyście się gdzieś na Zumbę?
Ja poważnie myślę nad zajęciami w DanceFusion w niedzielę wieczorem, akurat małż z dziećmi zostanie, grupa początkująca...
Tylko boję się bo mam sporą nadwagę i o ile chcę wziąć się w końcu za siebie to boję się, że nie dam tam rady :(
No i prowadzącym jest mężczyzna....;)
Ja poważnie myślę nad zajęciami w DanceFusion w niedzielę wieczorem, akurat małż z dziećmi zostanie, grupa początkująca...
Tylko boję się bo mam sporą nadwagę i o ile chcę wziąć się w końcu za siebie to boję się, że nie dam tam rady :(
No i prowadzącym jest mężczyzna....;)
Proszę http://www.dancefusion.com.pl/?page_id=3190
(to gdzieś przy Lidlu na Zaspie przy samej kolejce)
(to gdzieś przy Lidlu na Zaspie przy samej kolejce)
Dzisiaj mignęło mi ogłoszenie na Niedźwiedniku o kursie zumby
10 zł/h
A w necie znalazłem to: http://www.zumba.com/es/classes/index/PL/Pomorskie/Gda%C5%84sk/
10 zł/h
A w necie znalazłem to: http://www.zumba.com/es/classes/index/PL/Pomorskie/Gda%C5%84sk/