Widok

Zuzia - ocena

Delta OSK Temat dostępny też na forum:
Chciałabym z całego serca polecić Pana Rafała jako instruktora jazdy. To osoba niezwykle pozytywna, zawsze uśmiechnięta i pełna dobrej energii, którą natychmiast potrafi zarazić innych. Każda lekcja z nim to połączenie profesjonalizmu, spokoju i ogromnej dawki motywacji.
Pan Rafał jest instruktorem niezwykle dokładnym i precyzyjnym u niego naprawdę trzeba jeździć idealnie, ale właśnie dzięki temu człowiek szybko czuje postęp i buduje pewność siebie za kierownicą. Jego doświadczenie i perfekcyjne podejście sprawiają, że nawet najtrudniejsze manewry stają się zrozumiałe i naturalne.
Już od pierwszej lekcji czułam się niezwykle komfortowo i wiedziałam, że jestem w najlepszych możliwych rękach. Potrafi stworzyć atmosferę, w której stres znika, a w jego miejscu pojawia się uśmiech i chęć do nauki.
Panie Rafale, z całego serca dziękuję za poświęcony czas, cierpliwość, za wszystkie cenne wskazówki oraz za to, że każda lekcja zaczynała i kończyła się uśmiechem. Jest Pan najlepszym instruktorem na świecie i polecam Pana każdemu z ręką na sercu!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu

Zuzka ,dziękujemy za opinię:) bardzo fajnie ,że byłaś u nas:))
Życzymy powodzenia i szerokości:))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Nauka i Szkolnictwo

D C - ocena (3 odpowiedzi)

Najlepszy żłobek na Chełmie

Kursant Michał - ocena (6 odpowiedzi)

Wyjątkowy talent połączony z wiedzą poparty doświadczeniem i umiejętnością przekazywania wiedzy...

do góry