Widok

Związek bez zobowiązań

Zdarzyło Wam się być w takim 'związku'? Taka przyjaźń z mężczyzną z dodatkiem przyjemnego seksu. Co o tym uważacie?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 5

Z własnego doświadczenia piszesz?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

taka darmowa prostytucja
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Obok prostytucji to nie leży nawet
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Tak jak mowie,do zaspokojenia potrzeb fizycznych nie jest mi potrzebny drugi czlowiek :-) nie mysle o starosci ale tak,lubie kiedy seks jest czyms wiecej niz zwyklym bzykaniem z automatu :-)
Co nie zmienia faktu,ze zeby sie o tym przekonac takze przechodzilam przez plytsze relacje :-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Moje marzenie, to przeżyć taką relację z drugą osobą:-)bardzo ciężko takie coś jest stworzyć...bo tego wszystkiego jest multum...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

czyli aktualnie lewitujesz między wibratorem (tudzież własnym paluszkiem), a seksem z automatu ;P - nie zazdroszczę ;] - no nawet współczuję ;P
Ad hoc
A ta granica między czymś więcej, a seksem z automatu to gdzie u ciebie jest ? ;) ... może też się piep...ę z automatu zamiast przechodzić jakąś ascendencje i nawet nie jestem tego świadom ;]
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

No czasem nie jestes, zwlaszcza teraz kiedy tak tu pieprzysz z automatu xD

Wiesz,ze "tudziez" wcale nie jest synonimem "albo"? ;)
Lewituje miedzy wibratorem,palcami a jeszcze kilkoma innymi rzeczami.opcji jest mnostwo ;-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

ha ha ha @wdr poniosła trochę fantazja, na szczęście niezbyt daleko
czy zabrakło fantazji czy miały wpływ na to inne czynniki?
mówią że głodnemu chleb na myśli

@Wiesz,ze "tudziez" wcale nie jest synonimem "albo"? ;)

Wiem, a wiesz że tudzież jest synonimem "oraz" , "także" i "i" :) zabrakło fantazji jak to mówi Kocio ? ;P
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

>zabrakło fantazji jak to mówi Kocio ? ;P

Faktycznie zabrakło.
Jak na razie Kocio nie dała się poznać poziomem fantazji przewyższającym pieniek do rąbania drewna.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

@ Sky, czytasz a nie rozumisz, ale to nie moja wina
twoje zdanie mam tam, gdzie @wdr nawet nie pomyślał
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

"Jak na razie Kocio nie dała się poznać poziomem fantazji przewyższającym pieniek do rąbania drewna"

W temacie jak zwykle nic do powiedzenia ale nie ma to jak przypieprzyć się do kogoś personalnie. I tak nic o bolszewikach i terrorze?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

No właśnie zaszliście z tematu. A tu przecież chodzi o SEX. Większość ludzi bez tego żyć nie może, wręcz boją się że umrą jak tego nie będą doznawać ;-)

A propos umierania...
Po francusku orgazm okreslany jest jako la petite mort.... Co oznacza dokladnie "mala smierc" :-)

Coś w tym jest bo na parę (oby dłużej ;-) sekund "odjeżdża" mózg - "mała śmierć"?! ). "Myśli" się zupełnie czym innym!

Nie wiedziałam, że sexu się doznaje ;)

Przyjaźń z dodatkiem seksu rzecz normalna. Wręcz może dziwić, dlaczego dwoje osób przeciwnej płci przyjaźniąc się, i nie będąc w związku, nie uprawia seksu.
Z tym, że nie jest to związek - bo jak sama definicja słowa mówi, w związku trzeba być związanym z drugim człowiekiem - czyli połączenie musi być pełne.
Nie jest to też "bez zobowiązań", bo zawsze są zobowiązania, nawet z prostytutką jest usługa, są pieniądze i oboje mają co do tego konkretne oczekiwania;)
By działał taki układ potrzebna jest długa rozmowa, w której trzeba ustalić, kto do czego się zobowiązuje i jak to ma wyglądać. W przeciwnym wypadku nie przetrwa to długo i pozostawi po sobie niesmak. Później zaś oboje muszą przestrzegać zasad.
Ogólnie to popieram, w określonych warunkach, pomiędzy dojrzałymi ludźmi.
Unikałbym z ludźmi, którzy najpierw działają, potem myślą, a na końcu oczekują i stawiają żądania lub wymagania.
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"

dzięki @Cross, rycerskość w tych czasach to rzadkość
nawet nie wiesz jak bardzo
@skyowi chodzi pewnie o poprzedni wątek

Przyjaźń sama w sobie to rodzaj zobowiązania, już nie ważne czy z seksem czy bez...

Ciachozkremem w związku z orgazmem
jest taka teoria że kichnięcie jest takim małym orgazmem.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Towarzyskie

Zdrada (78 odpowiedzi)

Dowiedziałam się,że mąż mnie zdradza. W środku jestem cała rozstrzęsiona, serce mi pękło, ale za...

do góry