Widok

Związek bez zobowiązań

Zdarzyło Wam się być w takim 'związku'? Taka przyjaźń z mężczyzną z dodatkiem przyjemnego seksu. Co o tym uważacie?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 5

przyjazn plus seks :) mozliwosci klotni wyeliminowane :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zawsze konczylo sie ze kobita sie zakochala a jedna zostala moja zona :-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dla kogoś kto nie chce być w związku albo nie jest gotowy świetna sprawa ;) Układ idealny, przyjaciel z którym możesz wyjść na kawę, imprezę itp a dodatkowo jeszcze zaspokoi Twoje potrzeby seksualne, ja bym brała ;P Chociaż słyszałam wiele opinii (ja nie wiem, bo niestety w takim związku jeszcze nie byłam), że zazwyczaj kończy się to uczuciami którejś ze stron.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
A może mi podpowiecie gdzie znaleźć takiego przyjaciela? Spotykam wielu mężczyzn chętnych na szybki seks, a mi jednak zależy na stałym partnerze seksualnym, nie bawi mnie bzykanie innego co weekend ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Takiego dyskretnego, niezobowiazujacego przyjaciela, całkowicie bez zobowiązań można znaleźć w każdym sex-szopie, lub zamówić do domu ze strony internetowej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7
Takich znajdziesz wszędzie na portalach na forum czatach tylko kwestia zweryfikowania odpowiedniego z którym będziesz mogła pogadać i mieć o czym gadać .a sex wyjdzie sam tylko z góry mu powiedz jak to ma wyglądać

Cóż za spłycenie, bądź co bądź, doniosłego aktu.
Nie wykluczam tej możliwości jako uciechę dla danej osoby, ale porówywanie tego do żywej osoby jest totalną prowokacją - gdyż ciężko mi sobie wyobrazić by ktoś mógł naprawdę tak to 'odczuwać'. Od biedy, choć to też naciągane, można za taki uznać seks na pijackiej imprezie, ale napisać to o seksie z bliską osobą?
Wzajemne emocje, przenikanie energii, więzi międzyludzkiej, namiętność - wydawało mi się, żę to jest urokiem seansu z 'bliższą osobą', ale dopuszczam możliwość, że się mylę

To tak jak człowiekowi zamiast smacznego jedzenia oferować kompleks w postaci jałowej papki - bo przecież to też zaspokoi głód.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Kocio, bardzo błyskotliwe i zabawne...ale ludzie są ludźmi i gadżety to nie to samo

no właśnie, ludzie są ludźmi, mają swoje potrzeby emocjonalne i nie lubią być traktowani przedmiotowo
więc jeśli ma być bez związku, bez emocji, tylko seks, to po co ta wredna narośl dookoła wacka?
jeśli do seksu dołączyły właśnie relacje partnerską, nawet bez wspólności majątkowej to nam już wychodzi związek
nawet luźny ale związek dwojga ludzi, a to już rodzi pewne małe zobowiązania które z czasem tylko eskalują
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Kur...a! Gdzie jest Pan Miodek?
Czytać się tego wygibasa nie da bez bólu oczu i rysy na okularach.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Zdarzyło się. Za każdym razem jest jakieś rozczarowanie którejś ze stron. Nie ma opcji żeby regularny seks z jedną osobą, z którą się jeszcze spędza dużo czasu nie przerodził się w głębsze uczucie jednej ze stron. wtedy są tylko dwa wyjścia- zerwanie kontaktu, na które decyduje się niewiele osób i zaciśnięcie zębów na cierpienie byle tylko być obok tej drugiej osoby i tworzyć iluzję związku.

poza tym skoro w takim seksie chodzi głównie o zaspokojenie czyli orgazm a nie o faktyczną bliskość drugiej osoby to polecam fallicznych przyjaciół na baterie. świetnie sobie radzą i nie wymagają zobowiązań ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

ha ha ha, @lukrecja, przejrzałaś nas
dokładnie tak! bez okularów :) I bez słownika
bezczelnie i z premedytacją
taka słowna perwersja

Ja przerabiałem taki kontakt z koleżanką z pracy i z góry że żadnego związku nie będzie było powiedziane.chodziło o sex atmosfera zawsze była .lepiej jest mieć jednego partnera do sexu niż zmieniać ich
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Mk i jak to się skończyło? Że jednak i tak masz inną partnerkę do sexu? Potem kolejną i... kolejną?! Więc to się TYLKO rozciąga w czasie a w sumie... tak czy siak jest się "maszynką" do towarzystwa i zabawiania się w łóżku :-( Miło jest Wam być tak traktowanym?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

>tak czy siak jest się "maszynką" do towarzystwa i zabawiania się w łóżku :-( Miło jest Wam być tak traktowanym?

Zabrzmiało to tak, jakby facet był WYKORZYSTYWANY, a tu chyba była obopólna zgoda na taki "układ"?

"To tak jak człowiekowi zamiast smacznego jedzenia oferować kompleks w postaci jałowej papki - bo przecież to też zaspokoi głód."

Chyba substytut, nie kompleks.

"tak czy siak jest się "maszynką" do towarzystwa i zabawiania się w łóżku :-( Miło jest Wam być tak traktowanym?"

W kawalerskich czasach nie miałem nic przeciwko. :-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

wujku Cross, no coś ty... to chyba powinno wyglądać tak, że to genitalia są dodatkiem do reszty człowieka a nie człowiek jest dodatkiem do genitaliów ;)

mówię stanowcze nie przedmiotowemu traktowaniu :P

@"...to polecam fallicznych przyjaciół na baterie. świetnie sobie radzą i nie wymagają zobowiązań ;)"

że tak się spytam , z opowiadań babci tudzież własne doświadczenia ;P ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

wdr, nie wiem czy chciałabym żeby babcia opowiadała mi o takich rzeczach ;)
wystarczająca odpowiedź? ;)
do góry